Kerstboom versieringen

Heerlijk dat de kerstboom weer in huis staat. Elk jaar komt er bij mij een echte Nordman in huis. Zodra de sint de hort op gaat komt er direct bij mij een boom in huis. Dit jaar heb ik hem op 5 december in de avond gehaald.

IMG_1989        IMG_1991

Ik vind het zo lekker ruiken als je in de ochtend de huiskamer binnen loopt. Het eerste dat ik doe is dan ook de lampjes aan. Ik heb een ‘bonte’ boom. Voor mij geen ballen in 1 kleur nee hoppa van alles en nog wat vind je in mijn kerstboom.

IMG_1993        IMG_2000

Wij hadden vroeger ook altijd een boom met van alles erin en het is elk jaar weer leuk als de dozen van zolder komen met de kerstballen. Er zitten vaak fijne herinneringen aan de ‘ballen’ want de kinderen mochten elk jaar elk een bal uitkiezen dus tsja, dan kom je tot een bonte verzameling.

IMG_1998       IMG_1992

Maar zelf kan ik er ook wat van hoor, veel kleur en glitters natuurlijk. Van ijsjes tot (bad)eendjes van engeltje tot kerstman. En natuurlijk onze gave piek, Frosty the Snowman zeg maar. Ik vind hem nog steeds erg leuk.

IMG_1990     IMG_1996    IMG_1995

Ik heb geen slingers in de boom. De meeste slingers vind ik ‘te dik’ en het neemt een beetje het zicht weg van al die leuke ornamentjes. Wel ben ik hem na de feestdagen meestal zat en het is dan ook standaard dat ik op 1 januari in de ochtend eerst de boom afbreek en het huis uitgooi :).

IMG_1999       IMG_1994

Nieuwjaar, dus weg met de boom en fris en fruitig (nou ja, in hoeverre dat kan op 1 januari) het nieuwe jaar beginnen.

Doen jullie trouwens nog even mee aan de win-actie? Zaterdag maak ik de winnaar bekend dus je kunt nu nog meedoen!

Hoe kleden jullie je boom aan? Heb je 1 kleur of heb je net als ik een fijne verzameling met kleuren?

Annette

 

6 thoughts on “Kerstboom versieringen

  1. Heerlijk een kerstboom die er ook naar ruikt! Ik heb ook van alles wat, een bonte boom. staat altijd leuk met al die lampjes, maar ik ben ook wel weer blij als hij afgetuigd en weg is, dan lijkt het huis plots heel schoon en opgeruimd.

    Like

  2. Wat een super leuke versiering! Thuis doen we er ook altijd heel veel verschillende ballen e.d. in. Daar zitten nog allemaal ballen tussen die mijn zus en ik toen we klein waren mochten uitzoeken als we met onze opa en oma naar een kerstmarkt gingen. Leuk herinneringen 🙂 Inderdaad veel leuker dan alles in dezelfde kleur!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s