Malin + Goetz Detox Face Mask

Als je een heerlijk masker zoekt heb ik nu een fantastische aanrader voor je! En als je lekker wilt giechelen omdat het masker dat met je doet lees dan vooral verder.

IMG_1453      IMG_1454      IMG_1455

Op Beautyjournaal las ik een review over dit masker en was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Een masker dat op je gezicht transformeert tot een schuim en vervolgens bubbelt, bruist of zoals de website zegt ‘oxideert’ dat is een lachbui gegarandeerd toch?

Met mijn 15% kortingsbon die ik ontving bij de Cosmania box bestelde ik een aantal producten waaronder dus dit masker.

IMG_1523         IMG_1525

Wil je meer info over het merk Malin + Goetz lees dan hier

Dit zegt de Cosmania site over het masker:

Het (Malin+Goetz) Detox Face Mask is een zeer innovatief, makkelijk in gebruik, 5-minuten-diep reinigend schuimend gel masker.

De innovatieve textuur die ‘oxideert’ (je moet dat echt beleven om precies te begrijpen wat we hier mee bedoelen) met zeer milde reinigende bestanddelen in plaats van meer agressieve  en uitdrogende bestanddelen, om al het vuil, talg, make-up van je huid, tot diep in de poriën, te reinigen, zonder je huid te irriteren. Daarnaast zorgt het ervoor dat de hydraterende bestanddelen in je huid worden opgenomen en worden gelocked. Technologisch geavanceerde aminozuren en natuurlijk amandel extract zuiveren, kalmeren, verhelderen en brengen de huid in evenwicht. Stabiele vitamine C en, antioxidant Vitamine E en soja proteïne helpen om de huid te verstevigen en lijntjes te verminderen. Het Detox Face Mask bevat alleen natuurlijke geur- en kleurstoffen. Kortom een heerlijk reinigend en voedend masker dat helpt om de poriën te verkleinen, de huidstint egaler te maken, de huid te verstevigen en fijne lijntjes te verminderen!

IMG_1529         IMG_1532

Het masker ruikt naar bitterkoekjes 🙂 amandel dus, daar moet je van houden. Maar echt, het masker is superlekker en gegiechel gegarandeerd want echt zodra je de crème aanbrengt wordt het vrijwel direct een lekker schuim, je moet dus wel snel werken met het aanbrengen. Het masker zit in een fijne pompverpakking (Hoera!) en kun je met een ‘halve draai’ van de dop goed afsluiten. Ik maak eerst mijn gezicht schoon alvorens ik het masker aanbreng.

IMG_1523        IMG_1534

Vervolgens gaat het ‘bubbelen’ of oxideren zoals de officiële site zegt, je hoort dus dat het masker aan het werk gaat en dat is gewoon een geluidje waar je vrolijk van wordt. Althans mijn dochter en ik wel. Na ongeveer 5 minuten wordt het gebruis minder en kun je het masker met wat water (en bijv. een washand) verwijderen. Wat je dan overhoud is een superschone huid die baby-billen zacht aanvoelt.

Het masker is redelijk zuinig in gebruik maar je moet wel even aftasten wat je nodig hebt. De eerste keer gebruikte ik veel te veel en leek ik een beetje op de verschrikkelijke sneeuwman dus de keren erop wat minder product gebruikt.

IMG_1535          IMG_1531

Het masker is nog niet op en ik vermoed dat je zo’n 10 a 12 maskers uit de fles kunt halen. Wij hebben het nu zo’n 6x gebruikt en ik heb het vermoeden dat de fles nog zo half vol is. Het masker is niet goedkoop namelijk EUR 40,- maar je doet er dus behoorlijk lang mee dus dan valt de prijs per masker wel mee.

IMG_1548       IMG_1549

Aanrader en lachen gegarandeert.

Ben jij bekend met dit masker/merk?

Annette

 

4 thoughts on “Malin + Goetz Detox Face Mask

  1. Pingback: Mario Badescu – Enzyme Revitalizing Mask | Ann Ages Gracefully

  2. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s