JAN Magazine

Ik ben ‘lid’ van de test-site Trnd waar ik zo af en toe eens een artikel voor mag testen. Superleuk natuurlijk en deze keer ging het Magazine JAN in de test. Ik moet toegeven dat ik het blad wel eens in de winkels had zien liggen maar nog nooit had gekocht.

IMG_2067       IMG_2071

Glossy’s zijn toch redelijk prijzig en als echte boek-lezer geef ik dan toch liever daar mijn geld aan uit (aan een ebook dus). Nu kon ik toch met JAN magazine kennismaken. Dit soort magazines hebben wel altijd een aantrekkingskracht op mij. De prachtige advertenties (wel vaak van items die ik niet kan betalen) maar super mooi gefotografeerd.

IMG_2070       IMG_2072

JAN heeft ook een aantal fijne columns (dat leest altijd zo lekker weg) wat interviews en persoonlijke verhalen. De verhalen zitten goed in elkaar en het leest heel prettig. Ook de inspiratie pagina’s en beauty pagina’s ontbreken niet.

Ook prachtige mode foto’s mogen niet ontbreken natuurlijk. Wel vaak van mode die wat mij betreft niet echt heel draagbaar (of onbetaalbaar) is dus je moet het echt als inspiratie zien. Heerlijk om even te bekijken en zien hoe je daar zelf eventueel met je eigen kleding wat mee kunt.

IMG_2073        IMG_2074

Er is ook wat ruimte voor een food artikel en alles heeft zoals ik al zei prachtige fotografie. Ik heb het magazine met veel plezier gelezen en ook een aantal exemplaren mogen uitdelen (o.a. aan mijn zus en wat collega’s). Mijn dochter heeft het magazine vervolgens gebruikt om plaatjes voor haar moodboard uit te knippen dus het blad is zeker niet ongelezen in de papierbak verdwenen.

Lees jij graag magazines en zo ja welke?

Annette

 

5 thoughts on “JAN Magazine

  1. Ik heb ook eens iets gedaan met Buzzer, in ieder geval ingeschreven, maar hoorde er weinig van. Jan ken ik ook, mijn ‘all time favorite’ blijft de Cosmopolitan. (en psychologie magazine)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s