Waterdrop

Waterdrop

Water drinken, we moeten meer en vaker water drinken, dat is wat je alom hoort. Ik doe mijn best maar water is ook best saai natuurlijk. Ik drink al veel meer water dan een paar jaar terug maar eigenlijk zou ik nog meer moeten drinken op een dag.

Ik zag een advertentie voor Waterdrop en vond het heel interessant. Dus ik besloot een ‘starterspakket’ te bestellen om eens te kijken of ik op deze manier nog wat meer water + wat vitamientjes tot me kan nemen.

Waterdrop

Verpakking

De verpakking vind ik al een dikke duim omhoog, het ziet er ‘gezellig’ uit met die vrolijk gekleurde printjes. De waterflessen komen in verschillende designs en die van mij heeft een vrolijke rode print met vruchtjes, blaadjes, takjes. De fles is van glas en dus ook goed schoon te maken. De dop is van hout en zit goed vast met een rubberen ring zodat hij niet lekt. Ook kreeg ik er een hoes bij om het water koel te houden en zat het in een mooie doos verpakt dus ook uitermate geschikt om als cadeau te geven. Dus al een puntje of 2 gescoord.

Tabletten

Dan de smaken. Zoals gezegd bestelde ik een proefpakket en daar krijg je 6 verschillende smaken bij met elk 3 tabletten dus 18 flessen water met een smaakje. Voor dit hele pakket betaalde ik EUR 35,50 prima prijs want de volgende keer hoef ik alleen de tabletten te bestellen die EUR 6,99 kosten voor een pakje met 12 tabletten in de smaak van je keuze.

Ik ontving de volgende 6 smaken;

Boost – met zwarte bessen, vlierbessen en acai (met vitamine B6, B12 en C)

Focus – met limoen, baobab en acerola (met vitamine B1, B5 en C)

Youth – perzik, gember, ginseng, paardenbloem (met vitamine B3, B7 en C)

Defence – cranberry, rozenbottel, moringa (met vitamine B2, B7 en C)

Glow – mango, cactusvijg, artisjok (met vitamine B1, E en C)

Relax – hibiscus, aronia (appelbes), acerola (met vitamine B1, B7 en C)

In alle smaken zit vitamine C zoals je ziet. Ik zie op de site dat ze ook nog ‘special edition’ smaken uitbrengen zoals bijvoorbeeld de Love edition 😉

Waterdrop

Het zit in handige bewaardoosjes en de tabletten zijn individueel verpakt en zijn makkelijk te openen (niet verkeerd dus geen ‘gepiel’ om het plastic te verwijderen. Het gebruik is super easy, je vult je fles met water, tabletje erbij en het lost onmiddellijk op, je hoeft het niet te schudden of iets dergelijks en klaar is je fles drinken. Uiteraard zijn alle smaken suikervrij en vegan (voor de liefhebber).

Smaak

Belangrijk natuurlijk, hoe smaakt het? Ik begon met een Youth tablet, de oranje smaak. Het smaakt een beetje naar van die sisi pakjes (zonder prik) goed te doen dus. Hele lichte perziksmaak en ergens in de verte een klein ‘prikkeltje’ dat zal de gember zijn.

Focus was als tweede aan de beurt, deze heeft een licht citroen/limoen smaak. Het smaakt overigens nog steeds met name naar water maar er zit een klein smaakje aan. Het drinkt wel makkelijk weg merk ik en mijn halve liter is zo op.

Ik vind alle smaken eigenlijk dik in orde, je proeft gewoon water maar er zit net een vleugje smaak aan en dat maakt gewoon dat je wat makkelijker drinkt.

Waterdrop

Al met al vind ik het een leuk concept en een goede manier om mensen die niet van gewoon water houden toch meer aan het (water) drinken te krijgen. Ik zal met plezier af en toe een tabletje droppen in mijn waterfles. Ik vind het met name voor de afwisseling wel lekker, soms krijg je van alleen water zo’n weeïg gevoel of ben je er gewoon wel even klaar mee. Dan is een smaakje net dat extraatje om je weer aan het drinken te krijgen.

Ik kocht mijn set online bij Waterdrop.nl  Er is inmiddels ook een winkel in Amsterdam en diverse in bijvoorbeeld Duitsland (in winkelcentrum Centro bijvoorbeeld ook). Vergeet niet je lege cupjes op te sparen en in te leveren 🙂

als je middels deze link je eerste bestelling plaatst krijg ik wat membership punten en jij 10,- korting 🙂 bij een bestelling van 35,-

https://prz.io/kPg2Jd0hV

Drink jij voldoende op een dag?

Annette

15 thoughts on “Waterdrop

 1. Slim idee! Ik dronk altijd veel water en nu ben ik gewend aan oploslimonade (zonder calorien) , want alleen water begon mij ook tegen te staan. Slim, want zo drink je ook meer water op een dag en krijg je je vitaminen ook binnen. Vaak slik ik een vitamine pil en neem dan eigenlijk alleen maar een klein slokje water om hem weg te werken, dus zeker een slim concept en het ziet er ook nog eens leuk uit!

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Weekoverzicht | Ann Ages Gracefully

 3. Pingback: Weekoverzicht | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Weekoverzicht | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Weekoverzicht | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Weekoverzicht | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Weekoverzicht | Ann Ages Gracefully

 8. Pingback: Weekoverzicht | Ann Ages Gracefully

 9. Pingback: Weekoverzicht | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s