Ice tea

Bloomingstea

Vorige week bij de Action nam ik ook twee blikjes ice-tea mee. Ik houd erg van drankjes zonder prik en vooral ice-tea vind ik erg lekker. Ik had nog niet van dit merk gehoord dus ik nam twee blikjes mee.

Ze hadden bij de Action 2 verschillende smaken; Perzik, Citroen met oranjebloesem deze is met zwarte thee. Ook nam ik de Appel, Citroen en lavendel op basis van witte thee mee.

De blikjes zijn erg leuk en kleurrijk om te zien. Er staat op Brewed (black/white) tea en inspired by nature. Prachtige kreten maar er zit wel suiker in :). Ik heb daar zelf niet zo’n probleem mee. Het is niet dat ik er liters van drink en met name als het straks weer lekker weer wordt (het zal toch wel) dan is zo’n heerlijk koel drankje lekker natuurlijk.

Bloomings tea

Perziksmaak

Ingrediënten; water, suiker, 3,4% vruchtensap (Perzik en Citroen), 1,8%  zwarte thee-extract,oranjebloesem aroma en andere natuurlijke smaakstoffen.

In een blikje zit 330ml en ik betaalde EUR 0,49 per stuk.

Het oranje blikje (die met perzik) smaakt wat zoeter dan het paarse blikje (die met appel). Ik vind beide smaken erg lekker. Er zit geen overheersende vruchtensmaak aan gewoon lekker dorstlessend en verfrissend.

Bloomings tea

Appelsmaak

Ingrediënten; water, suiker 3,6% vruchtensap (Appel en Citroen), 1,8% witte thee extract, lavendel aroma en andere natuurlijke smaakstoffen.

Als je ook graag ice-tea drinkt vind je deze blikjes vast net zo lekker als ik. Neem ze gerust mee als je ze ziet staan bij de Action. Ik vind ze een aanrader en neem er volgend bezoek zeker weer een paar mee.

Annette

 

13 thoughts on “Ice tea

  1. Ik drink eigenlijk nooit frisdrank, maar als ik op een terrasje zit bestel ik meestal wel Ice tea. Zo een lekker bol glas met een schijfje citroen en een stampertje is dan echt verwennerij. Ice tea met smaakjes vind ik altijd tegenvallen. Maar als je zegt dat de fruitsmaak niet overheerst dan is dat voor dat geld best de moeite waard om eens te proberen.
    Even denken… zonnetje: check. tuin: check, boek erbij: check en ijsthee met ijsklontjes… ja, ik zie mijzelf wel zitten! 🙂

    Like

  2. Pingback: Or Tea? | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s