IT cosmetics

IT cosmetics

Confidence in an eye cream

Per ongeluk gekocht – ik vertel je verderop in het artikel over het hoe of wat maar wat een geweldige oogcrème is dit. Je kunt met crèmes vaak maar weinig resultaat behalen maar deze oog crème is de beste die ik in jaren heb gebruikt. Zo, het zal je maar gezegd worden. Uiteraard is er dus inmiddels ook een tweede pot van aangeschaft.

Confidence in an eye cream

Bestelling

Ja, per ongeluk gekocht, hoe dan? Nou ik wilde eigenlijk de moisterizer kopen en had diverse sites openstaan om te kijken – Nederlander als ik ben – waar ik het goedkoopst uit zou zijn haha en toen was dat bij Cult beauty, de site had een time-out dus opnieuw naar het product en in mijn winkelmandje gegooid en afgerekend. Pas toen ik het uitpakte zag ik dat het de oog crème en niet de dagcrème was. In eerste instantie balen maar mijn eigen fout. Lucky me, bleek later.

Confidence in an eye cream

Geweldig

Het potje is leeg en ik ben aan mijn tweede pot bezig. Dat zegt wel iets want ik doe dat nog maar zelden. Dan moet een product me wel echt overtuigd hebben. Deze oog crème is heel rijk en dik maar trekt waanzinnig snel in, echt niet te doen zo absorbeert mijn oog contour dit product. Donkere lijnen zijn zeker minder zichtbaar en vochtwallen heb ik al een tijdlang niet meer gezien, hoera! Ik zie echt een heel goed verschil sinds ik deze oog crème in gebruik heb. Ik denk dat het een blijvertje is.

Confidence in an eye cream

Over het product:

Ontdek je # 1 bestverkopende super crème-nu voor de ogen! Confidence in an Eye Cream™ is ontwikkeld in samenwerking met plastisch chirurgen en biedt dezelfde anti-verouderingsvoordelen als Confidence in a Cream ™ en transformeert de volledige oogcontour. Deze revolutionaire vochtinbrengende oogbehandeling is perfect voor zelfs de meest gevoelige huid en maakt de blik van je ogen lichter om ze meteen wakker te laten lijken.

Terwijl de exclusieve abrikozentint en Drops of Light Technology ™ zichtbaar kleur corrigeren en verhelderen, zullen het gepatenteerde Anti-Aging Armor Rejuvenating Concentrate ™ en andere hoogwaardige huidvriendelijke ingrediënten, waaronder een super ceramide-complex, chrysin, zoethout, avocado en squalaan – samenwerken om te hydrateren, glad te maken en op te frissen. Dit baanbrekend product zal de stevigheid van je huid herstellen en het verschijnen van wallen, donkere kringen, lijnen en rimpels tegengaan. Confidence in an Eye Cream™ geeft je onmiddellijk krachtige en klinisch geteste resultaten die intenser worden na verloop van tijd.

confidence in an eye cream

Mening:

Ik vind dat ze niet overdrijven het geeft echt een goed resultaat en nogmaals dat lukt eigenlijk nauwelijks met crème producten. Vooral dames boven de 35 zullen dit product op waarde weten te schatten. Mijn oog contour is wat meer opgelicht en ziet er dus heel goed verzorgd uit, het product is totaal niet vet, ondanks dat het dik en rijk is, en gaat dus niet in de lijntjes zitten.

Confidence in an eye cream

Te koop in Nederland bij de ICI Paris voor € 39,- en via diverse online sites (wel in de UK) IT cosmetics is hier nog niet echt goed te koop helaas. Ik hoor dus ook goede verhalen over andere producten van dit merk dus zeker iets waar ik nog eens naar zal kijken. Maar zoek je een oog crème die eindelijk eens wat resultaat laat zien dan kan ik je deze van harte aanraden. Ik vind het een topper!

Annette

 

26 thoughts on “IT cosmetics

 1. Dat is hem dus! Ik heb direct gekeken op de website van ICIParis en nu kost hij 49 euro… Ik denk dat ze “weten” dat na jouw review iedereen het gaat bestellen dus maar snel duurder gemaakt haha!
  Wat een enorme inci lijst zag ik ook. Maar deze ga ik natuurlijk ook bestellen, al wacht ik even tot ze weer zo een kortingsactie hebben op crémes.

  Geliked door 2 people

 2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 6. Hi Annette, ik heb hem ook gekocht! Eerst een tijd niet gebruikt, door al het huilen waren mijn oogleden zo opgezet dat ik het uitgesteld heb. Wanneer merkte jij echt een verschil qua wallen?

  Geliked door 1 persoon

 7. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

 8. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 9. Pingback: Cien Eye Mousse | Ann Ages Gracefully

 10. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 11. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

 12. Pingback: Dr. Botanicals | Ann Ages Gracefully

 13. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

 14. Pingback: Elemis | Ann Ages Gracefully

 15. Pingback: Dr. Dennis Gross | Ann Ages Gracefully

 16. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 17. Pingback: SVR | Ann Ages Gracefully

 18. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s