Dr. Dennis Gross

Stress SOS eye cream

Over deze oogcrème heb je me wellicht al gehoord in een van mijn Yeah or Nay video’s? en in mijn laatste opgemaakt video. De werking van deze oogcrème is echt heel goed maar ik heb toch 2 grote ‘maren’ nu het product helemaal op is. Voor mij in elk geval een reden om het niet opnieuw aan te schaffen.

Over het product;

Verjong en vitaliseer de oog zone met de Dr Dennis Gross Skincare B3Adaptive Superfoods Stress SOS Eye Cream. Deze doeltreffende oogcrème is ontworpen om een groot aantal huidproblemen aan te pakken en bestrijdt wallen, donkere kringen en fijne lijntjes voor een gladde en jeugdig uitziende huid.

De oogverzorging zit boordevol versterkende ingrediënten om de gevoelige huid rond de oogcontour te helpen oppeppen en verhelderen. Het unieke complex van het merk bestaat uit microcapsules van superfoods, adaptogenen en niacinamide (B3), die de huid opladen met een reeks anti-verouderingsvoordelen, die samen de huid verstevigen en tonifiëren en kraaienpootjes verzachten.

Adaptogenen, bekend om hun antioxiderende eigenschappen, helpen beschermen tegen dagelijkse agressoren die de leeftijd versnellen. Deze krachtige oogcrème van Dr Dennis Gross Skincare hult de huid rond de ogen in een voedende deken van hydratatie, waardoor de huid er weer zacht en soepel uitziet.

Werking

Ik vind dit dus oprecht een hele goede oogcrème. Waarom dan toch mijn ‘bezwaren’? nou, de eerste is de prijs – die is fors – de goedkoopste aanbieder die ik online vind vraagt EUR 55,- en de duurste maar liefst een whooping 75,- dat is echt veel geld voor 15ml. Mijn tweede bezwaar is echter doorslaggevend en dat is de geur ☹ my lord wat stinkt dit product.

Hilarisch

Op de Facebook pagina van Caroline Hirons heb ik me meerdere malen bescheurd om de commentaren over dit product (het komt namelijk uit de kit) sommige dames hadden het product dus al weggegooid omdat ze dachten dat het niet goed meer was. Maar niets is minder waar het is gewoon echt een enorm stinkende oogcrème. De geur doet mij het meeste denken aan die Chippito chips – die mais dingetjes met kaassmaak. De dames gingen online los over de beschrijving van de geur en ja ‘stinkkaas’ werd toch wel het meeste genoemd maar zelfs ook ‘kots’…ik heb zitten schuddebuiken van het lachen bij het draadje met commentaren.

Echt niet te doen dus, helaas want de werking is echt heel goed. Nee hoor ik houd het wel bij mijn IT cosmetics Confidence in an eye cream (klik hier voor de review) die is de helft goedkoper en qua werking in mijn beleving net zo goed.

Klanten

Ik vraag me dus oprecht af of als een product zo stinkt er dan toch mensen zijn die dit voor een 2e keer aanschaffen? Haha ik denk alleen als je echt een spectaculair resultaat hebt toch? Anyway, ik heb hem in de avond gebruikt – door die geur dus – wilde niet dat iemand overdag dit bij mij zou ruiken (want ja de geur blijft ook nog eens best lang hangen). Dus ja een hele goede oog crème en als je dol bent op ‘stinkkaas’ wellicht het ultieme product voor jou 😊

Heb jij wel eens een product gehad dat een hele nare geur had maar toch fijn was in gebruik?

Annette

6 thoughts on “Dr. Dennis Gross

 1. Ah bah chipito’s ik vond in mijn jeugd de pindavariant wel lekker:-) En zo’n duur product dan wil je toch wel een soort van “luxe” ruiken. Je zou toch denken dat ze daar best iets aan kunnen veranderen. Of mensen denken het is vies dus het moet wel extreem goed zijn (net als soms bij gezond eten :-). Ik had een paar jaar geleden een gezichtsbruiner van Biotherm, Aquagelée en die vond ik vies ruiken. Een beetje zoals zelfbruiners heel veel jaren geleden roken. Heb ‘m uiteindelijk weggegooid. Fijne dag!

  Geliked door 1 persoon

  • Ja dat snap ik dus ook niet, als er feedback komt dat je product stinkt dan doe je daar toch iets aan? haha maar goed zal wel weer te simpel gedacht zijn. Ik heb net de zelfbruiner van Rodial opengemaakt die zat in de cosmania box van afgelopen zomer maar die ruikt ook vies. Beetje Aziatisch/wierook achtig ik vind het smerig dus ben bang dat ik hem niet ga gebruiken ook. Fijne dag Ilona.

   Like

 2. Oh bah als een crème zo stinkt hoeft het niet voor mij. Die zelfbruiner van rodial heb ik ook staan maar nog niet gebruikt. En er zat in die cosmania box een masker van het merk lookx zoiets heet het volgens mij en ik werd er vuurrood van toen gelijk weggegooid. Maar goed dat zijn weer andere producten ipv deze oogcreme 😂 sorry ik wijk teveel af.

  Geliked door 1 persoon

 3. Nee, zoiets koop je zeker geen tweede keer, super vies zoals je het beschrijft. Ik snap niet dat die crème juist die geur heeft, wat zit er toch in dat zo vies ruikt, of is het de combinatie van de of sommige ingrediënten samen. Als ik de fabrikant was zou ik er toch zeker een parfummetje overheen gooien. 😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s