Opgemaakt

Empties Maart 2020

Ik ga gewoon door met mijn empties video’s. Er is al zoveel te lezen, geschreven en te zien over het Corono-virus dat je wellicht even lekker 10 minuten iets anders wilt 😉

Onder de video staat de foto met eventuele links naar reviews die ik heb geschreven. Veel kijkplezier!

Annette

 

Blezi cosmetics;Oskia;Charlotte Tilbury;Urban Decay;Elemis

Revolution Concealer -> Klik hier

Urban Decay primer -> Klik hier

Prai hals- decolleté creme -> Klik hier

Alpha-H Copper serum -> Klik hier

Charlotte Tilbury Healthy Glow -> Klik hier

Blezi blush -> Klik hier

IT cosmetics confidance in an eye cream -> Klik hier

10 thoughts on “Opgemaakt

 1. Ja heerlijk hoor het 1 van de lichtpuntjes van de dag om naar “gewone” dingen te kijken. Ik luister ook bewust maar 1 keer per dag in de ochtend naar het Radio 1 journaal aders wordt je soort van gek. Dankjewel dus voor je berichtjes!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik ben gisteren nog even naar DM geweest om o.a. haarkleuring van het eigen merk te halen. Normaal laat ik het kleuren bij mijn kapster, maar moet de grijze veertjes nu noodgedwongen zelf kleuren. Ik heb eerder L’Oréal gebruikt, omdat deze goed “pakt”, maar ik besloot vorig jaar zomer (toen was m’n kapster op vakantie) de DM kleuring te gebruiken. En dat was een groot succes! Voor maar €1,95!

  Geliked door 1 persoon

  • Ik dacht dat de grens met Duitsland was gesloten? Ik begreep dat ze iedereen aan de grens terugsturen…Fijn dat je nog wel heb kunnen gaan. Ik heb die van Balea ook al eens gehad vond de kleur erg mooi maar de verpakking erg ‘hard’ dus het flesje vloeistof was bijna niet in te knijpen. Daarom terug gegaan naar L’ oreal 🙂

   Like

 3. Die van Syoss heb ik ook wel eens geprobeerd en ik merk ook dat het grijs weer heel snel zichtbaar wordt. Maar ik merk dat van meer haarverf merken, het lijkt alsof je het weer snel weg spoelt. Confidence in an eye cream staat nog steeds op mijn verlanglijstje!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s