Sample Saturday

IT cosmetics – Super hero Mascara

Het is alweer maanden geleden dat ik bij mijn bestelling van de oogcreme van IT cosmetics (lees hier) een cadeau tasje kreeg met allerlei mini’s. Daar zat onder meer deze kleine mascara bij.

Zwart

Ik gebruik altijd een zwarte mascara en nooit een waterproof variant. Met waterproof moet je wat mij betreft te hard poetsen om het van je wimpers te krijgen en dat is niet goed voor die tere haartjes.

Separatie

De mascara heeft een fijn borsteltje waarmee je de wimpers mooi kunt separeren. Hij brengt makkelijk aan en het effect is echt heel mooi.

De formule is verrijkt met polymeren, collageen en biotine en helpt dus de wimpers te versterken en te verzorgen, terwijl de elastische stretchtechnologie de illusie van langere wimpers creëert.

Ik heb al heel wat mascara’s de revue laten passeren in al die jaren dat mijn blog bestaat. Al jaren gebruik ik qua budget mascara de Lash princess van Essence. Op dit moment vind ik de mascara van Nikkie dus van N-beauty heel erg goed (houd mijn wimpers heel zacht) – lees hier en de Sky-High van Maybelline.

Mini formaat

Deze mini mascara ligt nu in mijn auto. Ik heb hem een aantal weken gebruikt en goedgekeurd 😊 ik ben niet iemand die gedurende de dag haar make-up bijwerkt. Ik breng het in de ochtend aan en in de avond gaat het eraf. Maar omdat ik altijd last heb van tranende ogen zodra ik de voordeur open doe en daardoor mijn wimpers nog wel eens aan elkaar willen plakken heb ik dus in de auto een mini liggen zodat ik even een ‘borstel’ door mijn haartjes kan halen en het geen plakboel wordt. Zo’n klein mini mascara-tje is daar uitermate geschikt voor.

Prijs

Je koopt de fullsize van deze mascara bij onder ander ICI Paris XL of bij Lookfantastic. Hij kost rond de EUR 20,- wat ik een prima prijs vindt al is het voor mij altijd wel aan de hoge kant omdat je zoveel goede budget mascara’s hebt ook tegenwoordig.

Wat is jouw favoriete mascara?

Annette

4 thoughts on “Sample Saturday

  1. Dat was de Essence Maximum defintion. Mocht natuurlijk wekenlang niks gebruiken na die operaties en kocht van de week 2 nieuwe mascara’s van Essence bij het K’vat. Echt prut ik denk dat de formule anders is nu er komen alleen maar klonters vanaf, droog. Kreeg ook een sample van Clinique maar die borstel is veel te groot en geeft spinnenpoten. Op zoek naar een nieuwe holy grail dus. Fijn weekend. (Wij gaan straks naar museum Hilversum voor een fototentoonstelling:-) Nog tips voor leuk én lekker koffietentje?:-)

    Geliked door 1 persoon

  2. Die lange wimpers van jou, en met mascara echt skyhigh! Je zou zo model kunnen staan voor een mascara. (Ik weet nog wel dat “Tutje” vaak jouw wimpers prees)
    Ik gebruik die van Pupa graag en sinds kort ook Double Trouble van essence, die vind ik ook heel goed!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s