Balea Vitamine C serum

Balea Vitamine C serum

Bij mijn vorige bezoek aan de DM nam ik dit flesje met vitamine C serum mee. Eigenlijk gebruik ik al een paar jaar vitamine C in mijn huidverzorging en vind het echt een toegevoegde waarde. Je kunt er dan ook al diverse reviews van terug vinden op mijn blog. Budget vriendelijk, bijvoorbeeld deze van Revolution – klik hier, of deze ‘luxe’ van Dermalogica – klik hier.

Budget

De producten van Balea zijn altijd meer dan goed betaalbaar. Het is het huismerk van de DM een grote drogisterijketen in Duitsland. De meeste producten komen goed uit de warentest. Toch weet ik niet zo goed wat ik met dit serum aan moet.

Werking

Vitamine C zorgt voor een mooie stralende huid en een egale teint. Ook heeft het een anti oxidant werking. Dit serum is geschikt voor alle huid types en is ook nog eens Vegan en op de verpakking lees ik vrij van microplastics.

Ingrediënten

Als ik echter de ingrediënten check op google (ik doe dat via Inci decoder) kom ik niet echt vitamine C tegen in de lijst 😊 hmmm. Het zit verder wel goed hoor qua ingrediënten en er zitten mooie oliën in en goede ‘vetten’ zeg maar. Ik ben niet de hele lijst afgegaan maar als het niet bij de eerste 3 regels zit dan zit er – heb ik me laten vertellen – maar bar weinig van in. Uiteindelijk kom ik het als 7e ingrediënt tegen. Of je met dit serum dus echt een goede vitamine C serum te pakken hebt daar twijfel ik dus aan. Wel lees ik dat de vitamine C die er in zit een ‘hoge kwaliteit’ heeft dat dan weer wel. Wel zit er vrij veel vitamine E in dat staat redelijk bovenaan.

Mening

Echt wel een heerlijk serum dat moet gezegd, trekt goed in, ruikt zalig en mijn huid doet het er goed op. Maarrrrrr je koopt dit product voor de vitamine C en omdat ik niet goed kan beoordelen hoeveel er van inzit denk ik dat ik zelf een volgende keer toch een ander vitamine C serum zal kiezen als je echt naar dat ingrediënt op zoek bent. Lekker in gebruik, heel erg goed betaalbaar maar er zijn dus misschien toch wel betere vitamine C serums te koop.

Prijs

Volgens mij heb ik voor dit serum zo’n 5,- betaald. Je kunt het bij bol.com kopen – niet doen hoor, daar kost het je 16,- gekkies…..Lekker serum als je ‘gewoon’ een fijn serum zoekt met vitamine E en C maar als je specifiek iets zoekt met vitamine C zou ik dus voor een ander product gaan.

Annette

10 thoughts on “Balea Vitamine C serum

 1. Eerlijk gezegd heb ik daar helemaal niet goed op gelet, maar wat je zegt een prettig serum dat snel intrekt. Alleen werkt het pipetje bij mijn flesje niet goed moet steeds indopen en de substantie van het glazen staafje halen dan weer niet zo goed voor de hygiëne maar goed voor die prijs:-) Fijne woensdag!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ah wat jammer dat het dan net niet heeft wat het beloofd. Ik vind de DM producten altijd fijn en een lekker serum is nooit weg maar als je het voor de Vitamine C koopt, dan is het wel een teleurstelling

  Geliked door 1 persoon

 3. Dat is wel een bummer, die hoef ik dan niet mee te nemen als ik een keer naar de DM ga. Ik gebruik nu die van Revolution, volgens het flesje zit er 12,5% Vitamine C in. Fijn serum!

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Garnier Skin Naturals | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s