Opgemaakt

Beauty empties april 2021

Laatste dag van de maand en ik laat je dus weer zien wat er deze maand opging in mijn huishouden qua beauty empties. Een paar mooie producten maar ook wat dikke missers. Maar goed om te weten want die worden dus niet meer gekocht.

Mijn kortingscode voor de CHV collageen = annages10

Onder de foto vind je link naar de artikelen als je nog even wilt terug lezen wat ik erover heb geschreven.

Heb jij ook zo’n hekel aan verpakkingen die waardeloos werken waardoor er veel product verloren gaat? Ik ben benieuwd.

Annette

Garnier Micellair water – Klik hier

CHV collageen – Klik hier

IT cosmetics – confidence in an eye cream – Klik hier

Cien Eye Mousse – Klik hier

Vichy booster – Klik hier

6 thoughts on “Opgemaakt

  1. Fijne producten heb je weer opgemaakt. Van die zilver shampoo kreeg ik zo droog haar dat ik de tube na een paar x gebruiken heb weggegooid. Nu weer mijn oude vertrouwde merk gekocht. Ik mis de DM ook ben ook bang dat we voorlopig nog niet ernaar toe kunnen ☹️.

    Geliked door 1 persoon

  2. Verpakkingen waar je kracht op moet zetten om ze te openen of leeg te maken zijn ook waardeloos voor mij. Ik merk dat ik steeds minder kracht in mijn handen heb, dus vaak moet ik het dan maar aan de mannen vragen om iets open te maken. De shampoo van Fructis ga ik een keer halen, lijkt mij ook een fijne!

    Geliked door 1 persoon

  3. Van die klikdoppen waar je je nagel onder moet zetten en niet onhandig qua verpakking maar wel onhygiënisch potten créme. Ik doe dan een portie voor een week met een spatel in een klein potje maar = wel een gedoe. Overigens kan de voedingsindustrie er ook wat van met waardeloze verpakkingen (neem die flesjes saladedressing van AH uit het koelvak,,,,,niet te doen).

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s