SVR

SVR – Palpebral oogcrème

Voor mijn gevoel kwam er geen einde aan deze tube oogcrème, echt zo lang mee gedaan. En nog een fijne ook. Heb jij gevoelige ogen en regelmatig geïrriteerde oogleden? Lees dan vooral verder dan kan dit wel eens een fijne oplossing voor jou zijn.

Over het merk:

Ik kan er niet zoveel over vinden, kom uiteindelijk op een Belgische website terecht en ontdek dat het een Frans merk is dat zich dus met name richt op de gevoelige of kwetsbare huid. De producten bevatten goede actieve bestanddelen en innoverende formules. Opgericht door Simone en Robert Véret in de overtuiging dat dermatologie mooier maakt. Heb je dus huidproblemen dan is dit merk wellicht goed dus om eens verder in te duiken.

Over het product:

Ik heb deze oogcrème uit de beautybox van ergens vorig jaar en wat ik al schreef de tube best heel lang gebruikt ik denk wel een paar maanden. Nu heb je van oogcrème ook niet veel nodig natuurlijk. Dit vind ik online over het product:

Eigenschappen:

Topialyse Palpébral Crème tegen jeuk kalmeert en vermindert de neiging om in de ogen te krabben en beschermt dankzij de barrièrewerking tegelijkertijd tegen aantasting van buitenaf.

De huid rond de ogen en de oogleden is viermaal zo dun als de rest van het gezicht en dus ook zeer gevoelig. Daardoor is de huid hier kwetsbaarder voor aanvallen van buitenaf, allergische reacties en irritaties door droogte.

Uniek:

– Geformuleerd voor gevoelige, droge, geïrriteerde oogleden en oogcontour met een neiging tot eczeem

– Klinisch bewezen werkzaamheid: 24u hydratatie

– Hoge concentratie verzachtende, jeukbestrijdende en hydraterende werkstoffen (20%) voor directe en langdurige doeltreffendheid

100% geschikt voor de zeer gevoelige oogcontour en oogleden, 100% geformuleerd voor het hele gezin, van peuters (vanaf 3 jaar) tot volwassenen

Hoge tolerantie: 0%: parfum, parabenen, kleurstoffen, conserveermiddelen, alcohol

glycol, sodium citrate, sodium polyacrylate starch

Mijn mening:

Ik vond het vooral een fijne oogcrème – ik heb deze overdag gebruikt, in de avond heb ik graag een rijke oogcrème en gebruik ik nog steeds de IT cosmetics Confidence in an eye cream (klik hier). Zelf heb ik geen last van irritatie, eczeem of jeukende ogen. Echter toen ik iets te enthousiast met de Mine-tine spray (gezichtsbruiner) had gesprayd was 1 ooglid wat rood en jeukerig. Oogcrème erop en het verzacht inderdaad. Fijn spul maar of het ook echt iets doet voor eczeem durf ik niet te zeggen. Maar wellicht het proberen waard als je deze klachten wel hebt.

Prijs en verkrijgbaarheid

Online prima te verkrijgen en kost maar € 16,- dus dat is echt goed te doen. We hebben wel eens eerder producten van dit merk in de box gehad. Ik ben zeer tevreden. Heb jij huidklachten?

Annette

6 thoughts on “SVR

 1. Ja sinds ik vorig jaar geopereerd ben aan staar heb ik altijd prikkende ogen als ik oogcréme gebruik maar ook als ik andere verzorgingsproducten te dicht onder mijn ogen aanbreng. Ik breng het daarom meestal pas aan als ik ga slapen want bij lezen of tv, kijken (doe ik beide eigenlijk alleen in bed) heb ik daar last van. Het proberen waard voor die prijs. Fijn weekend!

  Geliked door 1 persoon

 2. Oh! Die ga ik onthouden! Ik smeer op vakantie weleens te enthousiast mijn gezichts zonnebrand creme waardoor ik jeukende rode ogen krijg. Ik moet dan Cetrizine nemen om van de klachten af te komen.
  Verder blijf ik enorme fan van de creme van IT-cosmetics 😅
  Fijn weekeinde!

  Geliked door 1 persoon

 3. Gelukkig geen huidproblemen, wel snel prikkende ogen. Dit lijkt mij zeker een fijne oogcrème, ook omdat hij goed overdag te dragen is. En dan is je oogzone direct goed gehydrateerd mocht je ook een foundation gebruiken, dus minder kans dat het in je rimpels ophoopt. Prima prijs!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s