Opgemaakt

Beauty empties April 2022

April doet wat hij wil, dat hebben we ook wel gemerkt, zon, toch nog een stormpje, regen het kwam allemaal voorbij. Dat is het soms ook met je routine, soms moet je even zoeken wat bevalt en wat niet. Ik neem je in elk geval weer mee langs mijn lege verpakkingen deze maand.

Onder het filmpje de links naar de blogposts mocht je nog iets terug willen lezen.

Had jij nog iets bijzonders opgemaakt?

Annette

Revitaltrax Collageen

IT cosmetics – confidence in an eye cream

Polaar creme

Secret deodorant

11 thoughts on “Opgemaakt

 1. Leuk weer en moet toch ook eens die Secret deo bestelling. Altijd Nivea maar de samenstelling is blijkbaar anders waardoor ik overal witte vlekken krijg op donkere kleding. Ik heb iets zaaaaaaaaaaligs opgemaakt. Kreeg bij IciParis (veel scheutiger met samples) een kleine flacon Hydration Flow van Kenzoki. Soort lotion/toner echt heel erg lekker. Ze omschrijven het zelf als ‘melt in lotion’ en dat dekt de lading goed. Heerlijk en fris op je huid alsof je door een bos in de hele vroege voorjaarsochtend loopt. 🙂 Was een sample van 50 ml. dus kon het goed uitproberen.
  Fijne woensdag!

  Geliked door 1 persoon

 2. wat een fijne video weer je hebt altijd goede omschrijving van het product dus ik durf het vaak wel aan om te kopen .Ik denk dat ik nu ook voor de oogcreme van IT ga jij bent fan toch ???

  Geliked door 1 persoon

 3. Benieuwd wat je van die Hi Smile? vindt, ik ken het niet. Dat smokers is volgens mij nog te koop of is het nergens meer te krijgen? Je had toen inderdaad dat poeder en daarna kwam de tandpasta.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat leuk dat Skoet in je video zit, zal voor jou wel moeilijk zijn?
  Ik vind Secret ook heel fijn, maar dan vooral de clear gel deo’s, ga volgende week naar Amerika en zal weer even wat voorraad meenemen want was er doorheen. Borotalco gebruik ik ook, en ben daar ook tevreden over, maar vind Secret net even wat fijner.
  Minetan gebruik ik ook, ben alleen benieuwd of ze ook nog een versie hebben die net een wat donkerder resultaat geeft. Voor in de winter en nu is ie prima, maar voor de zomer te licht.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s