Nivea Cellular Radiance

Perfectionerende Fluid

Voor de reviewclub mocht ik deze Nivea Fluid uit proberen. Ik ben geen fan van BB-achtige crèmes dus ik begon met enige scepsis aan dit avontuur.

Nivea Cellular Radiance

Ik begin met alle positieve kanten want het verbaasde mij dat ik geen tube (al lijkt het er qua uiterlijk wel op) maar een heus pompje aan trof. Ja, dat vind ik echt goed gevonden van Nivea en het werkt ook nog eens heel fijn want je plaatst de tube op de dop en aan 1 pompje heb je genoeg voor je hele gezicht.

Nivea Cellular Radiance

Ten tweede is Nivea natuurlijk hartstikke betaalbaar en goed verkrijgbaar. Als je helemaal slim bent speur je de folders langs en zie je regelmatig 1+1 op de Nivea producten voorbij komen bij drogisterij ketens als Kruidvat of Etos.

Over het product zelf zegt Nivea het volgende:

Geeft direct een stralende en jeugdige teint. Camoufleert zichtbaar oneffenheden en vermindert zichtbaar rimpels. Past zich aan aan je eigen huidteint.  De formule met Lumicinol en magnolia extract geeft en een stralende en geperfectioneerde teint, zelfs zonder make-up. Huid-adaptieve pigmenten passen zich aan je natuurlijk teint aan en zorgen voor een egale huid. De perfectionerende fluid kan apart of na de dagcrème worden gebruikt. De SPF 15 biedt de huid extra bescherming.

Zoals ik al aangaf ben ik een foundation liefhebber en geven dit soort producten mij niet de dekking die ik wil. Maarrrrrrr ik ben aangenaam verrast, echt waar. Ik vind het product vrij nattig bij het aanbrengen en de geur is me veel te sterk ook duurt het best lang voordat je ziet wat hij uiteindelijk doet voor je huid en dan ben ik dus al klaar met de rest van mijn make-up. Maar echt het eindresultaat vind ik echt wel oké. Hij doet het niet bij al mijn dagverzorging even goed. In combi met mijn Dr. Pierre Ricaud crème lijkt hij een beetje te gaan rullen dus dan moet ik echt zorgen dat ik niet meer aan mijn gezicht zit. Met een Nivea dagcrème eronder werkt hij beter.

Nivea Cellular Radiance

De kleur is voor mij net aan maar wel mooi, hij geeft me net voldoende dekking al heb ik hem nog steeds liever iets meer. Voor doordeweeks op kantoor blijf ik bij mijn foundation maar voor het weekend en straks met mooier weer is dit toch een prima product. Ik stel mijn mening dus bij en vermoed dat ik deze tube wel ga opmaken. Voor rond de EUR 12,- een prima product.

Ik weet dat er een aantal lezers ook dit product hebben geprobeerd via de reviewclub wat vonden jullie? Ik ben heel benieuwd.

Annette

*Ik ontving dit product om te testen*

16 thoughts on “Nivea Cellular Radiance

  1. Jouw huid ziet er radiant uit op de foto. Echt! Dit zou best wel iets voor mij zijn, de meeste foundations lijken wel mijn rimpels te benadrukken ipv egaliseren. Vaak gebruik ik foundations vanwege de rode vlekjes in mijn gezicht.
    Mooi product!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ziet er echt mooi uit, ga hem zelf maar ff halen , ideaal voor op vakantie ben net als jij meer van de foundation dus ben heel benieuwd 😁 thxx voor je review, volg je sinds kort, echt top blog 👍👍

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s