Sample Saturday

IT cosmetics – Confidence in your Beauty sleep

Wie mij al wat langer volgt weet dat ik behoorlijk groot fan ben van de oogcreme van IT Cosmetics, de confidence in an eye cream. Bij mijn vorige aankoop kreeg ik een leuke set mini’s van dit merk meegestuurd zodat ik ook een aantal andere producten uit deze lijn kon proberen. Vandaag de nachtverzorging.

Welk merk?

IT Cosmetics is een hybride make-up en huidverzorgingsmerk waarin je kan geloven. Ze werken samen met plastische chirurgen en dermatologen om klinisch bewezen, probleemoplossende formules te ontwikkelen die echte resultaten leveren voor echte vrouwen en mannen.

Ook hun CC cream krijgt hele goede reviews. Die wil ik ook zeker nog wel eens gaan proberen.

Wat is het?

Dit lees ik online; Confidence in Your Beauty Sleep nachtcrème helpt jou om wakker te worden met een mooiere en jonger uitziende huid. De hydraterende IT Cosmetics crème werkt gedurende de nacht, wanneer jouw huidcellen het meest actief zijn, om zo celvernieuwing optimaal te stimuleren. De crème bevat ‘Rest & Restore’-technologie en verbetert 5 tekenen van ouder wordende huid: fijne lijntjes, rimpels, droogheid, dofheid en verlies van stevigheid. Na slechts 1 keer slapen zal jouw huid gehydrateerd, zacht en soepel aanvoelen. Na 7 keer slapen zullen jouw fijne lijntjes zichtbaar afnemen en jouw huid zal steviger aanvoelen.

De nachtcrème heeft een rijke en unieke textuur door de ‘MemoryBounce’-technologie en is geschikt voor alle huidtypes. De crème bevat onder andere ceramiden, hyaluronzuur en heeft een kalmerende lavendel geur. De perfecte afsluitende stap in jouw huidverzorgingsroutine!

Wat vond ik ervan?

Nou – de geur daargelaten – heel fijn. Inderdaad een heerlijk zachte huid maar misschien smokkelen ze een beetje door de dimethicone die ik op de ingrediëntenlijst zie staan, dat vind ik net een beetje jammer. De geur had voor mij niet gehoeven maar vind ik daarentegen ook niet storend. Je ruikt hem bij het aanbrengen maar eigenlijk daarna niet meer. Ben zelf niet heel gek van de geur van lavendel. Hij smeert lekker uit en trekt ook heel goed en snel in. Heel fijn een paar dagen plezier van dit kleine potje gehad.

Waar te koop en wat kost het?

Ik zie weer enorme prijsverschillen online. Maar met speuren zie ik dat de pot bij lookfantastic van 60ml iets meer van € 45,- kost en bij ICI Paris betaal je maar liefst € 73,- maar dan wel voor een dubbele inhoud van 120ml. Dat is een flinke pot moet ik zeggen dat zie je zelden voor cremes. Doe er je voordeel mee zou ik zeggen 😊 vooral als lavendel helemaal jouw ding is. Primanachtcrèmee en fijn merk.

Annette

3 thoughts on “Sample Saturday

  1. Klinkt prima, lavendel vind ik lekker ruiken mits het niet te sterk is, dan gaat het mij ook tegenstaan. Ik ben ook best benieuwd naar hun concealer al schijnt Lancome binnenkort een heel goede te hebben.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s