Sample Saturday

IT cosmetics – confidence in a cream

Al een tijd lang ben ik fan van de oog crème van IT cosmetics en ik schreef er al een review over (klik hier). In elk potje oog crème zit ook een sample van de ‘gewone’ crème. Omdat ik inmiddels al zo’n 4 potjes oog crème heb gehad heb ik dus ook al de nodige samples van de crème kunnen testen.

Over het merk:

IT Cosmetics is een hybride make-up en huidverzorgingsmerk. Ze werken samen met plastische chirurgen en dermatologen om klinisch bewezen, probleemoplossende formules te ontwikkelen die echte resultaten leveren voor echte vrouwen en mannen.

Roodheid, pigmentvlekken, donkere kringen of rimpels? IT Cosmetics beidt voor al deze huidproblemen de perfecte oplossing.

De CC crème is echt een bestseller van ze en die camoufleert ook echt heel goed en krijgt hele goede reviews. Hij is wel – wat ik heb begrepen – behoorlijk dekkend en kan dus als je niet voorzichtig aanbrengt wat cakey resultaat geven.

Wat is het?

Dit is dus ook een bestseller de bekroonde gezichtscrème is ontwikkeld om je huid intens te hydrateren, de stevigheid aan te pakken en de zichtbaarheid van poriën en verkleuringen te verminderen.

Confidence in a Cream bevat het gepatenteerd Aging Armour™ verjongingsconcentraat dat collageen, hyaluronzuur, niacine, peptiden en ceramiden combineert en ervoor zorgt dat je huid er jonger en gladder uitziet en ook zo aanvoelt.

Wat vond ik ervan?

Heel fijn, het is dat ik echt nog genoeg producten ‘op voorraad’ heb anders zou ik zeker overwegen om deze aan te schaffen. Ik denk dat je deze een beetje kunt scharen in het rijtje met de Magic cream van Charlotte Tilbury (lees hier de review). Net als de oog crème zit er een ingrediënt in dat voor een zeer goede absorptie zorgt waardoor de crème heel goed wordt opgenomen door je huid. Echt lekker. Ik denk wel omdat hij best wat ‘rijker’ is meest geschikt voor de 35 plussers onder ons.

Waar te koop en wat kost het?

Het fijne is dat je deze dus ook in travelsize kunt kopen. Uiteraard is dat wat prijziger dan een grote pot maar op die manier kun je wel de crème een paar weken proberen en kijken of het wat voor je is. De travelsize van 15ml kun je online kopen voor zo’n € 17,-. De fullsize is in Nederland verkrijgbaar bij o.a. ICI Paris XL en daar betaal je voor de 60ml pot € 50,-. Niet heel goedkoop maar wel een prima prijs/pret verhouding wat mij betreft. Heb je een wat drogere huid (hallo wintermaanden!) dan is deze zeker het overwegen waard.

Annette

6 thoughts on “Sample Saturday

  1. Fijne en duidelijke review weer! Ook maar weer op het lijstje (maar ga denk ik wel die travel size bestellen na de feestdagen, “pakjesgekte”). Die créme van Charlotte Tilbury vond ik destijds ook heerlijk en heb de bodem uit het potje geschraapt…Nam vorige week de oogcréme van de Lidl mee die op La Prairie “lijkt” vanwege de prijs zeker niet slecht. Fijn weekend!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik heb ook deze sample liggen maar nog niet gebruikt. De oogcrème is inderdaad zalig, een van de fijnste die ik tot nu gehad heb. Alleen wacht ik vol smart tot ik echt een verschil ga zien, op het oog lijkt een wal wat platter maar misschien moet ik een na foto gaan maken zodat ik het beter ga zien.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s