Nivea Vital

Nivea Vital

Via de reviewclub kreeg ik nog een artikel van Nivea om te testen. Deze keer uit de Vital lijn. Het gaat om de anti-rimpel dagverzorging. Ik ging met de pot aan de slag en vertel wat ik ervan vond.

Nivea Vital dagcreme extra voedend

Nivea is een merk dat eigenlijk iedereen wel kent. Op mijn blog kun je diverse artikelen lezen over Nivea producten bijvoorbeeld over de fijne shampoo & conditioner (klik hier) of de zalige pot body crème (klik hier) maar huidverzorging heb ik nog niet eerder getest.

Leuk dus om te doen. Het product zit hygiënisch verpakt en sluit mooi met een folie. Zo weet je zeker dat er nog niemand met zijn vingers in de pot heeft gezeten (getsie). Zelf gebruik ik nooit mijn vingers om product uit een pot te halen maar gebruik ik een spateltje.

Nivea Vital extra voedende dagcreme

Over het product:

Een heerlijke dagcrème met argan olie. De rijpere huid voelt steeds droger aan naarmate de leeftijd toeneemt. De argan olie zorgt voor een goede verzorging van deze huid. De dagcrème bevat hiernaast ook nog calcium, wat de huid extra versteviging geeft. De huid wordt dus extra intensief gevoed waardoor deze weer mooier en beter beschermt wordt.

  • Voor de rijpe huid
  • Hydraterende werking
  • Met Argan olie en calcium
  • Voor extra versteviging en verzorging

De rijpe huid verdient ook een goede verzorging. Deze Vital crème biedt dit. De crème voedt de rijpe huid intensief, zodat deze er weer mooier en beter verzorgt uit gaat zien. Zo heb je de hele dag een verzorgd gevoel. Ook erg goed in de bestrijding van rimpels.

Nivea Vital

Het is inderdaad een rijke crème die goed voedt. Ik gebruik maar een klein likje dat is voldoende voor mijn huid. Als je echt een rijpere huid hebt die wat droog is denk ik dat je enorm baat kunt hebben bij deze crème. De geur vind ik niet lekker. Ik zou hem willen omschrijven als ‘oude wijven geur’ 🙂  maar dat is wat oneerbiedig misschien dus ik houd het op ‘zeperig’. Niet mijn ding maar vervliegt snel dus blijft niet om je heen hangen.

Nivea Vital extra voedende dagcreme

Mijn huid voelt echt lekker gehydrateerd. Voor mij zou dit meer een crème zijn voor het najaar en de winter omdat mijn huid verder niet droog is maar ik in de winter wel graag een wat rijkere crème gebruik. Nivea is natuurlijk prima overal te verkrijgen en met regelmatige aanbiedingen van Etos of Kruidvat hoef je niet eens het volle pond voor een pot te betalen. Gewoon even de folders in de gaten houden en als het 1+1 gratis is of 40% korting (zie ik ook met regelmaat) dit kopen 🙂 . Ons ben zuunig toch? Zonder aanbieding betaal je rond de EUR 10,-  a EUR 12,- voor deze dagcrème. Ook niet duur natuurlijk.

Wat mij betreft een geslaagde eerste kennismaking met gezichtsverzorging van de Nivea.

Heb jij wel eens Nivea gezichtsverzorging gebruikt?

Annette

12 thoughts on “Nivea Vital

  1. Op je hand ziet het er inderdaad uit als een romige crème. Nivea producten gebruik ik eigenlijk niet meer. In de crème zit arganolie en calcium. Ik ben wel benieuwd naar de rest van de ingrediënten?

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s