Elemis

Elemis – Pro-collagen advanced eye treatment

Een week of 2 geleden maakte ik dit oogserum op. Hoog tijd dus om even een review te maken en je te vertellen wat ik ervan vond. Elemis is denk ik wel mijn favoriet geworden de afgelopen jaren qua huidverzorging. Je vind dan ook diverse reviews terug op mijn blog over dit merk. Favoriet zijn toch wel de reinigingsbalms – bijvoorbeeld deze (klik hier), of de marine cream die ook heel erg populair is (klik hier).

Over het product;

Dit lees ik online; Antirimpel oogserum Elemis Anti-Aging Pro-Collageen richt zich op fijne lijntjes en rimpels en helpt de gevoelige huid rond de ogen te versterken. De aanwezige natuurlijke extracten zorgen voor een huidversteviging terwijl het complex van aminozuren vocht in de huid vasthoudt en deze lang voedt.

Slechts twee druppels van dit serum zijn nodig voor een unieke combinatie van grondige hydratatie, regeneratie en versteviging zodat je huid er jonger dan ooit uitziet.

Kenmerken:

vermindert fijne lijntjes en rimpels rondom je ogen

niet-belastende, hydraterende samenstelling

verfijnt, versterkt en maakt de huid glad

Samenstelling;

aminozuren – voeden en hydrateren de huid

blauw lijnzaad – rijk aan eiwitten, mineralen en essentiële vetzuren die een verzachtende en hydraterende werking hebben

Padina Pavonica – Mediterrane alg met bewezen werking tegen huidveroudering

Mijn mening

Ik was in het begin niet echt kapot van dit serum. Ik was mijn wat dikkere en rijkere IT cosmetics confidence in an eye cream gewend (klik hier) en moest dus even ‘spelen’ om de juiste hoeveelheid te krijgen.

Het flesje vind ik lastig doseren. Het heeft een drukpompje wat heel erg handig is maar er zit vrij veel druk op waardoor je snel te veel product krijgt en ook ‘spuit’ het nogal waardoor het een aantal keer in plaats van op mijn vingertop in de wasbak of op de tegels van de badkamer belandde. Dat vind ik echt een nadeel.

Na een week of 2 kreeg ik de smaak te pakken. Ik gebruikte dit serum overdag omdat hij heel waterig is en dus ideaal onder je make-up. Hij trekt snel in en houd de huid onder mijn ogen de hele dag soepel en gehydrateerd. Echt wel fijn dus.

Prijs

Ai, even opletten weer want bij notino zie ik dit product voor EUR 38,- terwijl je er bij Elemis zelf maar liefst EUR 58,- voor betaald. Dat is nogal een verschil zeg. Ik heb het serum destijds wel bij Elemis zelf gekocht in combinatie met wat andere producten en ik weet zeker dat ik toen ook een kortingscode had. Maar het loont dus zeker om even goed te kijken waar je dit product op zijn voordeligst kunt aanschaffen.

Ik vond het een fijn serum maar mede door de onhandige verpakking zou ik deze niet opnieuw kopen. Maar zoek jij een heel licht oogserum met mooie actieve ingrediënten dan is dit vast iets voor jou.

Annette

9 thoughts on “Elemis

 1. Klinkt als een heel fijn serum en ik ben dol op “lichte” formules. Misschien had jij een pompje dat minder goed werkte?? Dit klinkt wel heel goed zou bijna geneigd zijn het serum over mijn gehele gezicht te gebruiken. Notino zou ik over twijfelen omdat ik reviews lees over geuren die nep zijn. Maar met een verzorgingsproduct zal dat wel niet.
  Fijne dag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik heb deze ook wel eens gehad maar het is een serum dus de bedoeling dat je erover nog een oogcreme smeert. Ik heb snel last van wallen en daarvoor vind ik hem niet goed genoeg maar ja het wondermiddel bestaat volgens mij niet. De oogcreme van its cosmetics ben ik erg tevreden over.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik begrijp wat je bedoeld met de textuur van It Cosmetics, die is zo zalig romig en trekt ook goed in de huid. Deze lijkt mij ook heel goed en dat komt ook een beetje omdat het Elemis is. Door jouw positieve reviews is dit merk voor mij ook heel aantrekkelijk, zonder het ooit gebruikt te hebben. Ik zag ook zo een enorm prijsverschil gisteren bij een product, bij Bol.com was die stukken goedkoper, terwijl Bol.com vaak wat duurder is.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja lang leve het internet 😁 ik soms echt bizarre prijsverschillen, vaak kijk ik dan nog even of de ml wel gelijk is 😂 dat de 1 niet een mini is of zo en soms moet je opletten bij verzendkosten soms is het gratis en bij andere niet dan kun je alsnog meer moeten betalen

   Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s