Plog

Plog #39

Het was een heerlijk rustig weekje, best lekker. Op het werk liep eigenlijk alles lekker zoals het hoort, geen gekke dingen, wel moet ik weer de monteur laten komen voor de vaatwasser, vorige keer was de deur kapot nu krijgen we steeds een storingscode voor de afvoer.

Plog 39 (1)

Wel probeer ik iedereen steeds weer op het hart te drukken dat ze hun spullen even goed moet afspoelen voor het de vaatwasser in gaat maar het lijkt wel tegen dovemansoren *zucht*. Ik heb altijd een schaaltje met snoepjes op mijn desk staan. Dat is echt altijd binnen no-time leeg haha. Een enkele keer zorgt een collega voor wat snoep maar meestal vul ik hem. Haal het wel bij de Action hoor, die gasten eten me arm. πŸ™‚

Plog 39 (2)

De mode van dit moment met al die crop-top dingen, ik vind er wat van (niks dus) ik heb het al eens gezegd dus kan slecht slagen op het moment. Wel kocht ik de afgelopen tijd 4 lekkere loungewear pakken πŸ™‚ dus als ik uit het werk kom en dan na het douchen lekker een loungepak aan. Ik slaap daar niet in, veel te warm. Iemand interesse in een video-tje waarin ik de pakken laat zien?

Plog 39 (7)

Vrijdagavond is bij ons snackavond, lekker een patatje eten na een week (hard) werken.

Zaterdag ging ik even naar de markt – uiteraard – en nam weer mooie rozen mee. Het was zalig weer dus ik ben in de middag lekker in de tuin gaan zitten met een boek. Wel had ik nog even de opgemaakt video voor jullie opgenomen.

In de avond ging mijn haar in de kleuring. Ik werd weer zo grijs haha dus nu zit ik er weer netjes bij. De klok moest natuurlijk ook niet vergeten worden. Ik ben heel benieuwd of het de laatste keer is geweest, wat denken jullie? Word het afgeschaft de zomer- wintertijd?

Plog 39 (6)

Zondag na het huishouden weer lekker in de tuin gezeten, het zou niet zo warm worden als op zaterdag maar het was meer dan heerlijk. Ik had zaterdag ook nog even 2 stoeltjes gehaald voor in de tuin, mooie lichtgewicht 5-standen stoeltjes. Ik heb nog een hele oude Hartmann stoel in de schuur maar deze pak je een stuk makkelijker en kunnen eventueel ook buiten blijven staan.

Komende week ben ik 2 dagen naar de UK naar mijn team, hebben jullie iets op de planning staan?

Annette

12 thoughts on “Plog

 1. mmmm. die snoepjes die zouden voor mijzelf niet veilig zijn:-) Mooie bloemen weer. Ik kocht zaterdag een grote bos ranonkels in Amstelveen (duur vond ikzelf Euro 10,00) bleek bij thuiskomst de gehele binnenkant van de bossen al bruin en slijmerig :-(( Van mij hoeft die zomertijd niet zo ik heb er altijd veel last van en nu ik ouder wordt merk ik dat het erger wordt. Vond het vroeger toen ik een jaar of 35 was en veel nachtdiensten in de zorg draaide wel ok zomaar een uur minder….Vanavond met Amy naar de dierenarts. Fijne rustige week!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ben benieuwd naar je comfy pakken dus een video lijkt mij leuk.

  Ik heb geen idee of ze de zomer/ wintertijd gaan afschaffen. Weet wel dat ik dit jaar voor het eerst niet dat jetlag gevoel had πŸ˜‚

  Geliked door 1 persoon

  • ja ben heel benieuwd hoe dat allemaal gaat aflopen, een aantal collega’s hebben al een tijdelijke verblijfsvergunning gekregen en dat gaat alleen maar meer worden natuurlijk. Ik heb wel zin in een paar dagen met de collega’s al zijn het wel super lange en vermoeiende dagen moet waarschijnlijk de rest van de week bijkomen πŸ˜‰

   Like

 3. Heerlijk die loungewear pakken, ik loop er ook graag in. Kom maar op met die video! πŸ˜‰
  Ik denk dat het blijft, de zomer en wintertijd, ik kan mij niet voorstellen dat ze daarmee stoppen.
  Gisteren toevallig ook weer een kleurtje in mijn haar gedaan. Dat grijs tussen die donkere haren van mij, ik vind het drie keer niks.
  Deze week weer een rustig weekje.Ik wil wel een jas kleiner laten maken, maar stel het steeds uit. Ben een beetje bang dat zo een kleermaker in de stad (er zitten bij ons een stuk of 4) toch best duur is en onze naaimachine doet het niet meer goed..

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s