Opgemaakt

Beauty empties februari 2023

Nieuwe maand dus tijd op de lege verpakkingen van de afgelopen maand met je door te nemen. Mooie producten waren het weer maar ook een paar die geen indruk hebben gemaakt. Altijd leuk om even na te bespreken 🙂

Maakte jij nog fijne producten op deze maand?

Annette

Revitaltrax – review

IT cosmetics confidence in an eye cream – review

Secret deodorant – review

Elemis collageen cream – review

4 thoughts on “Opgemaakt

  1. Jammer dat er zo een klein potje bij zat, zeker als het een fijn product is. Ik besef nu dat ik laatst ook wat opgemaakt heb maar ben glad vergeten welke crème dat was. Volgens mij ga ik sneller door mijn olieverf heen dan door cosmetica tegenwoordig!

    Geliked door 1 persoon

  2. Leuke lijst weer, nog niet op (nog lang niet) gekregen van Babs voor mijn verjaardag een seasalt spray van Balmain. Echt heel fijn meestal zit mijn haar net na het wassen nogal plat beetje spray op mijn handen en top! Verder ook niet opgemaakt maar in gebruik de make-up reinigingsdoekjes van de Hema ze kunnen zonder product maar ik gebruik het met een reinigingsbalm of schuim. Heel fijn deed het voorheen met zo’n piepklein handdoekjes maar dit is fijner in gebruik. Worden ook mooi schoon in de was. 3 in een pakje bij de Hema. Scheelt ook een hoop wattenschijfjes maar die wattenschijfjes die je kunt wassen vind ik waardeloos. Alvast fijne vakantie!, en stuur wat Egyptische zon deze kant op:-)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s