Morphe NB12

Morphe NB Palette

Al een tijdje riep dit palette mijn naam πŸ™‚ en had ik er al diverse keren naar gekeken. Het in mijn winkelmandje geklikt, toch maar weer niet, je kent het wel. Toen er een mooie 20% korting actie voorbij kwam ging ik dan toch voor de bijl.

Ik kocht dit palette bij The Makeupspot.nl, het Morphe Brushes Natural Beauty Palette is een heel Β mooi oogschaduw palette met 12 prachtige, natuurlijke, intens gepigmenteerde kleuren waarmee je heel veel mooie (natural) looks kunt maken. Dit palette heeft 6 matte, 2 satin en 4 frosty/shimmer kleuren.

De pigmentatie is zoals gezegd dik in orde. Ik moest er zelfs een beetje aan wennen en bij de eerste paar keer dacht ik met aanbrengen : oepsie, iets te donker/veel. De kleuren laten zich gelukkig ook goed blenden dus met een kwastje kon je de boel weer bijwerken en kon ik me aan de buitenwereld vertonen, haha.

Het is een mooi gevarieerd palette. Je kunt dus heftige looks maken (niets voor mij maar het kan) en mooie subtiele ooglooks die prima naar kantoor kunnen. Er zit genoeg variatie in ook al merk ik dat (zoals wel vaker met palettes gebeurd) dat je toch voorkeur krijgt voor bepaalde kleuren. Die staan nu eenmaal het mooist.

 

Het palette kost EUR 17,99 wat niet heel goedkoop maar ook zeker niet duur is. Wat mij betreft zijn geld zeker waard. Er is ook nog een Soul of Summer palette met eveneens prachtige kleuren. Ik heb enorm getwijfeld welke van de 2 ik zou kiezen. Wellicht dat Soul of Summer ook nog een keer mijn kant op komt:).

Wat is jouw laatst gekochte oogschaduwkleur?

Annette

 

28 thoughts on “Morphe NB12

 1. De matte kleuren zijn mooi. Mijn laatste aankoop was een W7 palette, alweer een tijdje geleden. Alleen zijn de kleuren heel shimmery, het chocolade palette is een stuk mooier vind ik. πŸ™‚

  Like

 2. Hahaha… Ik kan me niet eens herinneren wanneer ik voor ’t laatst oogschaduw gekocht heb! Jaren geleden kreeg ik een enorm groot ‘palette’ (zoals ze dat noemen) met héél veel verschillende kleurtjes van een buurvrouw. (Dat is inmiddels al langer dan 10 jaar geleden.) Maar vermits ik me zelden opmaak, heb ik daar nog een grote reserve aan en ik denk… dat ik er de rest van mijn leven nog mee toekom. πŸ˜‰

  Like

 3. Dit is ook één van mijn grote favorieten die ik nog steeds bijna dagelijks gebruik. Kan geen enkel minpunt van dit palette opnoemen. Mooie look!

  Like

 4. De pigmentatie ziet er goed uit inderdaad! Volgens mij zijn deze heel anders dan de losse oogschaduws die ik heb geprobeerd, vooral qua dat je aangeeft dat het wennen was en je snel teveel pigment op je oog aanbrengt; ik moest de kleuren juist opbouwen. Misschien dat ik de paletten van Morphe nog maar eens een kans moet geven!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s