Revitaltrax

Revitaltrax Collageen poeder

Een paar maanden terug ben ik begonnen met het slikken van collageen poeder. Ik wilde dit vorig jaar al eens doen maar toen is het er niet van gekomen. Nu was alles maandenlang dicht en kon ik dus niet naar de schoonheidsspecialiste mooi moment dus en besloot ik een 3 maanden verpakking te kopen van Revitaltrax en het uit te proberen.

Hype

Collageen poeder is denk ik wel de hype van het moment. Ik weet niet hoe het met jou zit maar je kunt geen tv aanzetten, social media kanaal of iets of er komt wel een reclame voorbij voor collageen. En dan de poeder variant want smeren heeft weinig tot geen effect (het kan alleen de elasticiteit van de huid wat verbeteren) dus slikken is het devies.

Revitaltrax

Ik koos na lang speuren en diverse vergelijkingssites erop na te hebben geslagen voor Revitaltrax te gaan. Dit omdat ik lees dat zij het hoogste percentage van de werkzame verisol aan hun product hebben toegevoegd en als je het gaat proberen dan maar gelijk de ‘beste’ kiezen nietwaar? We weten denk ik allemaal wel dat de collageen opbouw na je 25ste alleen maar afneemt en dus je huid slapper zal worden. Het aanvullen van collageen is dan ook essentieel om je huid soepel en stevig te houden. Ook helpt het haren, nagels, botten, gewrichten en kraakbeen dus hoppa, proberen maar.

Gebruik

De sticks komen in een doosje van 28 stuks en ik ontving dus 3 dozen. Je lost een stick op in warm of koud drinken. Ik koos in eerste instantie voor mijn ochtendthee maar ik vond dat geen succes. Ook al heeft de collageen geen smaak vond en zag ik dat mijn thee zijn kleur verloor en ook de smaak en dus gewoon naar warm water smaakt. Ik besloot om het op te lossen in wat sinaasappelsap en daarna gewoon mijn thee op te drinken. Het beste kun je het collageen in de ochtend op je nuchtere maag drinken of in de avond voordat je gaat slapen. Ik koos dus voor de ochtend.

Kuurtje

Ook las ik dat als je met collageen begint je het beste eerst 6 a 8 weken dagelijks een stick kunt nemen en daarna 1 stick om de dag. Met de 3 dozen doe je dan zo’n 4 maanden – de dozen die je erna besteld kunnen dus zo’n 6 maanden mee. Ik heb het 8 weken lang elke dag genomen en vond eerlijk gezegd niet dat ik zichtbaar resultaat zag. Dus ik slik gewoon door met een dagelijkse dosis. Na zo’n 10 weken begon ik het goed te voelen. Mijn huid voelt echt wel steviger aan maar op de voor- en na foto’s zie ik geen verschil. Ook maakte ik een foto van mijn decolleté ook daar zag ik geen verschil na 8 weken. Ook zou het helpen je cellulitis minder zichtbaar te maken. Ik heb foto’s geprobeerd te maken maar dat lukte niet. Zal je altijd zien, in de zomer in je korte broek maakt iemand een onflatteuze foto van je en als je het probeert krijg je het niet op de foto. Geprobeerd bij dag- en kunstlicht, zittend, staand achterstevoren en ondersteboven 😊 haha helaas maar dat moeten jullie dan maar aannemen.

Mening

Omdat ik na 8 de weken nog niet echt verschil zag maar pas na 10 weken dus wel besloot ik om die laatste doos dan ook maar gewoon dagelijks te nemen. Ik voel dus wel degelijk dat mijn huid strakker aanvoelt, hij was altijd al goed stevig maar nu dus echt wel wat strakker. Ik meen een klein verschil te zien bij mijn hamsterwangen en vind mijn kaaklijn iets strakker ook maar wellicht is dat toch wishful thinking. Ik ga nog wel even door met het collageen heb ik besloten omdat ik ook voel dat het sporten de laatste weken beter gaat. Ik heb het idee dat ik echt wel wat meer ‘kracht’ heb en uithoudingsvermogen. Ik ben sinds de lockdown van maart vorig jaar thuis aan de work-outs en ik merk nu de laatste weken dat ik daar echt een sprong in heb gemaakt en omdat ik verder niets anders doe denk ik echt dat het door het collageen komt. Ik wil dit dus nog even verder testen.

Prijs

Ik betaalde voor de 3 dozen 99 euro, dat is best veel geld maar zoals ik aangaf heb ik veel vergelijkingssites afgespeurd. Ik denk dat de concurrent Oslo skinlab zelfs nog wel wat duurder is (en dat is een abonnementsvorm) en bij Revitaltrax zit dus meer verisol dan in die van Oslo Skin. Wellicht dat ik ook die van de reclame van Jennifer Aniston eens ga proberen. Die is te koop bij Holland & Barrett en die is voor een bus rond de 25 euro.

Ik denk dus geen wondermiddel maar weer iets dat kan bijdragen aan een gezondere levensstijl. Ik wil het dus nog eens 3 maanden proberen zodat ik de langere termijn wat beter kan inschatten. Ik ben benieuwd of jij ook al overstag bent en aan de collageen hype mee doet of van plan bent het te gaan proberen?

Ingrediënten

Voor de liefhebber nog even de ingrediënten op een rijtje dit is per stick:

Collageen Peptiden (Verisol) 5000mg, vitmine C (100mg), Zink (zinkcitraat) 10mg, Biotine 2mg

Voor een korting – als je ook Revitaltrax wilt proberen – neem dan deze link, krijg jij korting en ik op een volgende bestelling ook 😊

Annette

16 thoughts on “Revitaltrax

  1. Nee ik ben nog niet overstag en ook (nog) niet overtuigd. Ik verzorg mijn huid zo goed mogelijk al kan het natuurlijk altijd beter. Voorlopig pas het even niet in het budget met de verhuizing etc.. Het is ook iets waarvoor je een lange adem voor moet hebben en éénmaal begonnen kun je er niet zo snel mee stoppen..ja kan natuurlijk wel maar je begrijpt de strekking. Fijn weekend en eindelijk mooi weer!

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat is dat altijd lastig met foto’s maken, ik weet er alles van. Ik denk dat als je zo een vaste opstelling van al je apparatuur heb staan zoals bv. Angie van Hot & Flashy plus een heel goede camera dat het te doen is. Ik denk dat zij het altijd met dezelfde lamp doet, op dezelfde plek. Overdag is de lichtval ook anders en cellulitis zie je het meest in onflatteus strijklicht, zoals in pashokjes.
    Supplementen beoordelen is lastig en je moet dan ook een hele tijd blijven innemen inderdaad. Ik ga ervan uit dat het zeker werkt, dus neem ik altijd trouw allerlei supplementen. Ik merk bv. bij magnesium dat als ik het niet neem dat mijn spieren meer verkrampen dus blijf ik het maar slikken. Die velletjes collageen in je wangen hielpen toch goed staat mij bij?
    Ik had laatst zoiets stoms, ze vonden dat ik mijn review al online moest zetten terwijl ik niet eens klaar was met de kuur. (geen collageen overigens). Tja, en dan kan je er weinig over zeggen… 😉

    Geliked door 1 persoon

    • Oh dat is balen en niet netjes van zo’n bedrijf daarom vond ik samenwerkingen ook lastig. Ik ben eigenwijs en wil het op mijn manier doen 😂 nu wordt ik maar zelden gevraagd nog. Ik blijf nog even doorgaan met deze en meldt het als het op de lange termijn wat doet👍🏻

      Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  6. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  7. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  8. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  9. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  10. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  11. Pingback: Weekoverzicht | Ann Ages Gracefully

  12. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  13. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  14. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie