Sample Saturday

Filorga Time Filler eyes

Nog een boxproduct dat ik aan jullie wil laten zien in de Sample Saturday. Filorga heb je al vaker op mijn blog kunnen zien. Bijvoorbeeld de Skin Absolute nachtverzorging (klik hier voor de review). Ik vind het een mooi merk. Leuk dus dat er weer een mooie luxe sample van dit merk in de LookFantastic box zat van de maand November (klik hier voor de unboxing).

Filorga Time-Filler

Wat voor product is het?

Een oogcrème maar in tegenstelling tot ‘normale’ oogcrèmes breng je deze ook op je oogleden aan en ook goed langs de wimperrand omdat het ook de wimpers goed verzorgt en er voller uit laat zien. Hoera voor multi-functionele producten.

Deze herstellende verzorging werd geïnspireerd door medische technieken om je blik te openen en te verjongen. Dag na dag worden je rimpels gladgestreken, je oogleden strakker en kringen vervaagd voor een geopende blik.

een botoxachtig bestanddeel in combinatie met een krachtig peptide ontspant de lijnen en maakt de huid van binnenuit gladder.

Oogleden en wimpers: een liftend complex gaat verslapping van de bovenste oogleden tegen. Tegelijkertijd bevordert een matrikine het volume van de wimpers.

Kringen: de nieuwste vullende bestanddelen werken in op diepe kringen. Een plantaardig complex in combinatie met een peelend bestanddeel vervaagt gekleurde kringen.

Filorga Time-Filler

Welk merk betreft het?

Filorga – Dit merk werd in 1978 opgericht door Michel Tordjman, een Franse arts voor esthetische geneeskunde, met een fascinatie voor cellulaire biologie. Michel Tordjman was de pionier van NCTF®, New Cellular Treatment Factor, een unieke injecteerbare oplossing die de effecten van huidveroudering voorkomt, vertraagt ​​en corrigeert.

Wat is de eerste indruk:

Heerlijk, ik kan niet anders zeggen. Ik meen zeker te zien dat mijn donkere kringen iets zijn opgelicht, mijn oogcontour ziet er wat strakker uit en het feit dat je ook je wimpers mee kunt nemen maken dit voor mij een fijn product. Met dit tubetje heb ik bijna 3 weken kunnen doen dus een goede indruk kunnen krijgen.

Filorga Time-filler

Kopen of niet kopen?

Ja hoor, helemaal dik in orde op 1 puntje na dan. Het zit in een pot (de fullsize bedoel ik uiteraard)? Waarom? Een tubetje of luchtdicht pompje zou zoveel meerwaarde geven. Zelf ga ik nooit met mijn vingers in een pot en gebruik ik altijd een spateltje maar voor een oogcrème vind ik het gewoon heel onhandig. Je hebt maar een speldenknopje nodig en dat moet je dan nu uit een potje gaan zitten halen pffff nee, dat vind ik niet tof.  Ook doet het de mooie ingrediënten geen goed als ze zo aan de lucht worden blootgesteld. De prijs ligt rond de EUR 35,-. Niet goedkoop maar ik vind het het wel waard.

Annette

21 thoughts on “Sample Saturday

 1. Leuk om te lezen dat jij er zo enthousiast over bent. Ik was vorig jaar zomer ook zo mega blij met de zonnebrand van Filorga. Ik vind de prijs om eerlijk te zijn nog meevallen, zeker voor Filorga begrippen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Pffft ik dacht dat je oog creme sws ook op je oogleden kon smeren? Weer wat geleerd dan 😉
  De creme klinkt trouwens fijn, alleen idd jammer dat het niet in een pompje of tubetje zit.
  Zeker van merken die veel moeite doen om met de beste en meest werkzame ingrediënten te werken verwacht ik dat er dan ook naar de houdbaarheid en hygiene van de verpakking word gekeken. Het voelt op deze manier een beetje alsof het eindproduct nog niet helemaal af is.

  Geliked door 1 persoon

  • Je zou eens moeten kijken of de oogcrème die je nu gebruikt ook op je oogleden kan maar de meeste geven aan van niet….Ik heb er nu 1 van dr. Pierre Ricaud die kan ook gewoon op de oogleden maar vaak staat dat er dan specifiek bij.

   Like

 3. Hier ook een Filorga-fan. I hear you. Deze crème kende ik nog niet, maar hij klinkt meer dan oké! Vind het dan inderdaad ook jammer en eerlijk gezegd onbegrijpelijk dat de fullsize in een pot komt. Gemiste kans, wat jij?

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s