Unboxing

Bestelling Shein.com

Via een voorgesteld bericht (op Facebook denk ik) kwam ik op de site van Shein.com terecht. Kleding voor zeer vriendelijke prijzen. Ik besloot een bestelling te plaatsen en vertel je vandaag over de kwaliteit en de pasvorm.

Shein heeft ook een enorme collectie voor dames met een maatje meer. Er zit echt veel leuks tussen maar je moet wel even zoeken. Ik ben benieuwd of jij al eens op deze site bent geweest en of je iets hebt besteld? Laat je het weten in de comments?

Annette

21 thoughts on “Unboxing

  1. Ik ken het via Nancy! Ik heb er ook vaak zitten kijken, maar durfde niet vanwege de maten! Nu ik je filmpje gezien heb ben wat zelfverzekerder om eens te bestellen!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully – koppejansblog

  3. Volgens mij zag ik laatst een reclame van deze shop voorbijkomen met echt een super leuke jurk. Toen was ik er al benieuwd naar geworden Ik vind die pastelblauwe broek vooral erg mooi.

    Like

  4. Heel slecht bestellen gaat oké, maar de spullen retourneren dat is een drama wachten op sticker, om op t pakje terug te sturen en op te plakken, kan je dan ook niet uitdraaien via pc, en dan moet je het nog zelf betalen nog nooit zoiets meegemaakt. Ik Bestel nooit meer bedankt.!!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s