Opgemaakt

Beauty empties Juni 2021

Op de ochtend dat ik met vakantie ging nam ik alvast mijn beauty empties op. Ik roep dan ook in deze video dat ik nog niet naar de DM ben geweest, haha inmiddels dus wel en dat hebben jullie afgelopen woensdag al kunnen zien. Maar wat er opging aan producten zie je in deze video.

Ging er bij jou nog een fijn product op? Of had je een flinke misser? Deel het in de comments.

Annette

Oskia huidolie – Klik hier

Garnier Micellair water – Klik hier

Too faced primer – Klik hier

Revitaltrax collageen supplement – Klik hier

6 thoughts on “Opgemaakt

  1. Leuk weer één van mijn favoriete video’s van je. Ik had een misser in 2e instantie. De Sun sport Facegel van Lancaster leek de 1e 2 dagen erg prettig maar later rulde het van mijn huid af ook zonder serum. Was heel positief gereviewed dus vandaar. Fijn weekend!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s