Limited Edition Styletone

LE Styletone Juli 2016

Nee, het is nog geen tijd voor de nieuwe Styletone box. Althans niet voor de reguliere versie maar er kwam een mail dat er een Limited Edition box te bestellen was en dat vind ik altijd leuk om te doen. Mede ook omdat de Styletone me tot op heden nog niet teleurgesteld heeft.

LE Styletone Juli 2016

Als je een Styletone abonnement hebt spaar je ook punten elke maand en inmiddels had ik best wat spaarpunten en die waren ook inwisselbaar bij deze box. Fijn, want nu betaalde ik geen EUR 28,95 maar slechts EUR 14,95. Kijk je mee naar de inhoud van deze ‘Ready for summer’ box?

Lord & Berry active spa

Het eerste artikel is een lipbalm van Lord & Berry ter waarde van EUR 14,45. Aan mij goed besteed want lipbalms gaan er hier per gros doorheen. Het is een balm met SPF 15 dus ook fijn straks voor op vakantie als ik aan het zwembad lig. Sheaboter, Jojoba Olie en rijstzemelen zorgen voor soepele en zachte lippen.

Om als de zon ons ooit nog gaat verblijden deze zomer lekker bruin te bakken moet er gescrubd worden. Met deze grote pot van London Butterflies ter waarde van EUR 39,95 gaat dat wel lukken. Er zit weinig parfum in dus fijn om na de scrub beurt lekker je velletje met je favoriete bodylotion te verwennen. De pot met zeezout scrub bevat lekker veel amandel olie. Dus weg met alle dode huidcellen en welkom vers velletje 🙂 .

Het product van The Insiders ben ik heel benieuwd naar. Ik heb hier al eens over gelezen dus leuk een product in de box aan te treffen. Het is de Supernatural Thickening cream, waarde; EUR 21,95. Het is een gewichtloze body-building cream. Geen parabenen en geen parfum, prettig dus want hopelijk dus ook geen jeukende hoofdhuid. Je gebruikt ongeveer een dot ter grootte van een euromunt op handdoek droog haar en masseert dat in van de wortel tot de puntjes. Vervolgens de föhn erop en bombshell volume. Ik ga het testen!

Wenkbrauwen on fleek zijn ook een must tegenwoordig en dus ook een wenkbrauw product in de box. Het merk Mally (nog niet van gehoord) heeft in mijn box een Taupe kleurige brow builder gestopt. Ik denk dat de kleur goed is dus ik ga er eens mee spelen. Ik gebruik normaal nooit iets voor mijn wenkbrauwen (alleen wat doorzichtige gel) dus ik moet even kijken of dit wat is. Het product heeft een waarde van EUR 29,95. De formule is waterproof.

Van Styletone zelf zit er een beautyblender in (waarde EUR 15,95).  De blender is latex vrij en voor het beste resultaat maak je hem voor gebruik even vochtig. Ik werk zelf bij voorkeur met een kwast voor mijn foundation maar leuk dat dit in de box zit. Denk dat het voor veel beauty-liefhebbers een leuke aanvulling is. Deze gaat naar mijn dochter.

Een pittig kleurtje op de nagels kan natuurlijk ook niet ontbreken. Het flesje (ala Louboutin) kost EUR 12,- en ik ontving de kleur Amore Mio. Het zou hier om een lang houdbare formule gaan (tenminste 7 dagen) en vol met verzorgende oliën als Aloe Vera en Ginseng wortel en die van de granaatappel. Voorzichtigheid geboden bij het voor het eerst openen wordt er gezegd (ik denk dat die punt makkelijk breekt als je hem daaraan probeert open te maken).

De zonnebril vind ik ook een leuke aanvulling met dito opbergzakje EUR 4,95 en 7,95. Altijd handig een paar extra sunnies :). Hij is wel behoorlijk groot maar als je net als ik vaak leest in de zon vind ik een grote bril heel fijn. De pasvorm is goed en hij zit prima.

En dat alles kun je opbergen in de leuke canvastas (zie bovenste foto) die onderin de box zat EUR 7,95. Echt weer top gedaan van Styletone ik kan niet anders zeggen. Alles ga ik (of mijn dochter) gebruiken dus er zit eigenlijk niets in de box waarvan ik denk mwah, had niet gehoeven. Leuk!

Wat zou jouw favoriet item uit de box van deze maand zijn?

Annette

 

23 thoughts on “Limited Edition Styletone

  • Dat vond ik ook een aangename verrassing. Had niet verwacht dat dat mogelijk zou zijn maar de suggestie stond zelfs bij de opties dus dat vind ik heel netjes van Styletone, anders zou ik er niet aan gedacht hebben.

   Like

 1. Wat een prachtige kleur nagellak. Krijgen we daar binnenkort nog een swatch foto van? Erg benieuwd!

  Leuke LE heeft Styletone gemaakt. En tof dat de punten ingewisseld kunnen worden. Netjes geregeld zo!

  Like

 2. Pingback: Nagels #29 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s