Unboxing

Caroline Hirons Spring kit 2021

Van de week kwam hij binnen de door mij bestelde spring kit van Caroline Hirons. Al twee keer eerder heb ik de kits gekocht, de eerste keer was zo’n 2 jaar geleden en vorig jaar kocht ik ook de herfst kit. Niet goedkoop maar stuk voor stuk high-end producten die ik anders niet zou aanschaffen. De besparing door de hele kit te kopen is zo’n 55% dus zeker value for money ๐Ÿ™‚

Van alle producten komt een review op mijn blog maar het kan even duren, heb tenslotte maar 1 gezicht en kan niet alles tegelijk testen of openmaken, dat zou ook zonde zijn dus sommige producten zullen wat langer op zich laten wachten.

Wat vind jij van deze kit?

Annette

9 thoughts on “Unboxing

 1. Veelbelovende en fijne producten weer! Ben benieuwd naar alle reviews en niet erg dat het wat langer duurt, je gaat tenslotte van dit soort prijzen niet allerlei potten tegelijk openmaken. Hebben je lezers iets om naar uit te kijken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuke kit, en de producten lijken me erg fijn. Benieuwd naar je reviews.
  Heb je ook weleens een box van Skins gekocht? Die zijn ook zo leuk om diverse merken te leren kennen. Ze hebben nu de Summer box. Vorige week gekocht. Vaak heerlijke geuren die er ook bij zitten.
  En zo heb ik ook ooit Tan Luxe leren kennen.
  Waar is je vest van? Superleuk! Hier ook een roze liefhebster ๐Ÿ™‚

  Geliked door 1 persoon

 3. Laatst zag ik een advertentie langskomen van Elemis, volgens mij was dat op Instagram? Iets kon je heel goedkoop van Elemis kopen, maar welk product het was weet ik niet meer. Geen reinigingsproduct was het, anders had ik het wellicht gekocht. Ik ben benieuwd naar die aanspannende serum van Strivectin! Kijk uit naar je review!

  Geliked door 1 persoon

  • Ik krijg die elemis reclame ook volgens mij is het de marine cream voor 5 euro geloof ik? Ze hebben ook vaak wel probeer sets. Net met de enzyme cleanser van Elemis begonnen, heerlijk ๐Ÿ˜€. Ik denk dat ik snel met strivectin kan beginnen ben bijna door mijn serum heen die ik nu gebruik

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s