Opgemaakt

Beauty Empties juli 2022

Een bescheiden aantal lege verpakkingen deze maand. Nog wat kleine items die ik heb opgemaakt na mijn vakantie, een heerlijke nachtcreme en uiteraard het collageen supplement. Wat er verder op ging zie je hieronder.

Ging er bij jou nog een fijn product leeg?

Annette

Revitaltrax collageenpoeder – Klik hier

Philip Kingsley Elasticizer – Klik hier

Essence wenkbrauwgel – Klik hier

Pixi Glow Tonic – Klik hier

6 thoughts on “Opgemaakt

 1. Leuk weer, die conditioner voor het wassen lijkt mij erg fijn. Moet ook nodig weer eens naar Duitsland want ook al koop ik het meeste in 1+1 het blijft toch goedkoper en ik zie nu steeds vaker 2+2. Kocht een paar weken geleden bij de Primark een glycolic toner 5% (4,50) ruikt ook erg lekker maar niet zo lekker als die van Pixi. Verder een fijne Bodymilk spray van eigen merk Kruidvat met Aloe Vera trekt heel snel in en geen vettige laag. Fijne woensdag.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik ga eens kijken naar die Aloe Vera spray van het Kruidvat. Ik heb er nog 1 staan uit Curacao maar daar vind ik de geur niet fijn van en die plakt nogal (dus gebruik ik hem alleen in ‘noodgevallen’ hahaha) maar Aloe Vera is wel fijn vooral als je in de zon hebt gezeten. Ja Duitsland shoptripje moet echt gepland worden….ben benieuwd of de prijzen daar ook zo zijn gestegen.

   Like

 2. Je ziet er goed uit! Ik heb een vraag; wanneer ik mijn gezicht schoonmaak, ga scrubben etc wordt mijn gezicht bleker t.o.v rest van het lichaam. Jij bent mooi egaal bruin terwijl je wel scrub gebruikt. Wat is jouw geheim? Ik meen dat je een zelfbruiner cq tanner gebruikt? Wat is jouw volgorde van reinigen?
  Knuffel van mij Claudy

  Geliked door 1 persoon

  • Ik gebruik voor mijn gezicht geen scrub alleen exfolieren met bijvoorbeeld pixi glow daarmee haal je dagelijks de dode huidcellen weg. Scrub gebruik ik een enkele keer alleen voor mijn lichaam. De zelfbruiner van tan-luxe is heel fijn zowel het serum (review staat op mijn blog) of de druppels die je door je crème doet die gebruik ik nu (2e flesje) 😁 doe ik met nachtcrème dan in de ochtend mooi kleurtje. Kan je opbouwen dus met 2/3 druppels beginnen. Ik doe dat 3x per week geen bleek bekkie meer 😁👍🏻

   Geliked door 1 persoon

 3. Handig die Elastisizer! Ik vergeet ook vaak iets voor het douchen en als ik eronder sta krijg ik zo een aha momentje. Mijn miccelair water van Nivea is op. Nu weer aan Lidl huismerk maar die van Nivea is wel fijner.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s