Opgemaakt

Beauty empties Augustus 2022

Daar zijn ze weer. Alle producten die ik heb uitgeknepen, leeggespoten, opgelepeld en opgedronken en gegeten 🙂 Ik neem ze met je door en onder het filmpje vind je de linkjes naar de volledige reviews.

Ging er bij jou nog een fijn product op deze maand?

Annette

Estee Lauder daywear – klik hier

Revitaltrax (met korting) – klik hier

Secret deodorant – klik hier

May Lindstrom Blue Cocoon – klik hier

11 thoughts on “Opgemaakt

 1. Het beste voor het laatste 🙂 Blijft overigens een ontzettend leuk blousje. Zag hier nog wat “dupes” https://skinskoolbeauty.com/dupes/may-lindstrom/the-blue-cocoon-beauty-balm-34464fe7 maar haalt het waarschijnlijk niet bij ‘the real thing’. Gisteren maar een grote Etos bestelling gedaan veel 1+1 maar toch nog steeds duurder dan DM. Zag op de website a.d.h.v. artikelen die ik vaak koop dat er bijna niks duurder is geworden hooguit 0,05 douchegel nog steeds 0,65. Hier lijken de remmen los…Fijne dag vandaag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Secret is hier ook favoriet. Had er weer een paar mee uit NY genomen. Die Blue Cocoon wil ik wel… maar wat een prijs ja! Voor mijn gezicht zou het wat zijn, maar ook voor littekenweefsel op mijn enkel van blaren die ik daar heb gehad. Veel last van. Ga me eens verdiepen in de dupes.

  Geliked door 1 persoon

 3. De shampoo moet je even openknippen, zo haal je de restjes er makkelijk uit. Opgemaakt… alleen micellair water en douchegels vrees ik. Verf en wol voor mijn needlefelt projecten gaat harder hier. Als je eens wist hoeveel katten en kittenvoer er nu doorgaat…pfff…

  Geliked door 1 persoon

 4. Leuk filmpje weer!
  Ik ga eens kijken voor de Bleu Cocoon, misschien met Black Friday iets betaalbaarder?!
  Eind september ga ik een week naar Duitsland, dus ook naar DM 😊 maar in Almere-Buiten opent 6 oktober de “Medicamente Der Grenze” : ook een duitse drogist, maar wat ik me kan heugen zit deze ook in Hengelo en is het veel meer een drogist met restpartijen. Ik laat het je weten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s