Opgemaakt

Beauty Empties Augustus 2021

Doei augustus en dus tijd om mijn schoenendoos met gespaarde lege verpakkingen weer aan jullie te laten zien 🙂 Ik vind het zelf altijd leuk om te doen (en bij andere te kijken). Onder de foto vind je linkjes naar reviews die ik heb geschreven over de getoonde producten.

Ging er bij jou nog een fijn product op? Of wellicht had je een dikke misser?

Annette

Garnier Micellair water – Klik hier

Revitaltrax Collageen – Klik hier

Niacimide – klik hier

11 thoughts on “Opgemaakt

 1. Leuk om naar te kijken weer met een cappucinootje:-) Ik kocht die douchegel van de Bodyshop in Grapefruit laatst in Lelystad samen met de Body Yoghurt en de handcréme en ik vind de geur heerlijk. Vooral de handcréme blijf je heerlijk lang ruiken. Ik wens je alvast een hele fijne ontspannen én zonnige vakantie!

  Geliked door 1 persoon

 2. Van het haarwonder van L’Oréal krijg ik jeuk van op mijn hoofd dus die gebruik ik af en toe. Vraag me af of het al in Nederland te koop is.
  Ahava vind ik ook een fijn merk, ze hebben heerlijke bodylotions. Ik heb nog zoveel smeersels uit de beautybox dat ik denk dat ik dit jaar geen adventskalender neem maar zal wel heel kaal worden december zonder kalender ☹️😂

  Geliked door 1 persoon

 3. Grappig dat een bodylotion met boerenkool en kurkuma zo lekker kan ruiken! Het was weer een flinke lijst, ik moet tegen mijzelf altijd herhalen dat je het niet opgemaakt hebt in één maand maar dat het opging in die maand haha! Ik dacht even… 4 lipsticks/producten?

  Geliked door 1 persoon

 4. Zojuist de collageen van Nutraskin besteld! Ik lees er op internet ook goede berichten over, ik ben heel benieuwd!
  Jeff wilde ook gelijk, dus 3 doosjes besteld 😂😂

  Een hele fijne vakantie!! Met veel 🌞

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s