Opgemaakt

Beauty empties Mei 2022

Ik laat je weer zien welke producten ik deze maand heb opgemaakt. Er zitten een paar fijne items tussen, ook een aantal terugkerende (en dus favorieten) en een paar die je wat mij betreft kunt skippen. Kijk je mee?

Heb jij nog een fijn product opgemaakt deze maand? p.s. onder het filmpje vind je de linkjes om de volledige reviews (nogmaals) te lezen.

Annette

Revitaltrax Collageen poeder – Klik hier

Tan-Luxe zelfbruinend serum – Klik hier

Superlash wimperserum – klik hier

5 thoughts on “Opgemaakt

  1. Fijn om te kijken weer:-) Hoe vond je de geur van energia wasparfum? Ik maakte een fles Bianco Puro op (ook erg lekker). Doe tegenwoordig wat druppels op een wattenschijfje en zuig dat op. Heerlijk:-). Ik maakte een fles Therme bodyserum op in de geur Zen White Lotus dat gebruikte ik vroeger elke dag maar was een beetje in de vergetelheid geraakt. Ook erg lekker. Fijne dag!

    Geliked door 1 persoon

  2. Was toch nog even benieuwd naar de Molton Brown maar een full size douchegel kost Euro 28,00 i.p.v. 20,00 is dus nog duurder dan Rituals.:-(( Ik denk dat jij de geur Zen White Lotus ook wel kunt waarderen. Nu 1+1 bij Etos

    Geliked door 1 persoon

  3. Ik kijk al uit naar je sample Saturdays, leuk! Zeker die oogcrème lijkt mij wel wat, ik heb zo snel last van prikkende ogen als crèmes in de buurt van mijn ogen komen. Van IT Cosmetics overigens niet, die was zalig!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s