Opgemaakt

Beauty empties mei 2021

Potjandrie heb ik dus een dikke blur op mijn video. Excuus, ik kijk normaal altijd even na de opname een stukje terug maar was afgeleid, heb het dus niet gezien, en alle verpakkingen al gedumpt dus het kon niet over. Excuus dus voor de crappy kwaliteit deze maand, volgende maand beterschap 🙂

Jullie nog iets bijzonders opgemaakt?

Annette

Revitaltrax – Klik hier

Yeah or Nay – Klik hier

Naobay – Klik hier

Tan-luxe – Klik hier

Espa creme – Klik hier

5 thoughts on “Opgemaakt

  1. Ja de glycolic acid toner van The Ordinary. Fijn spul, fijne prijs meteen een nieuwe besteld. Tip: Bij de Action en de Lidl hebben ze ook goede supplementen (magnesium, Vit. D). en fijn geprijsd. Je mag weer naar de DM zonder gedoe bij de grens en in de winkel (een vriendin van mij was er gisteren) maar geen stoffen mondkapjes alleen van die blauwe of FFP.

    Geliked door 1 persoon

  2. Fijn dat we weer naar de DM kunnen! Als ik ga dan ga ik zeker kijken voor de shampoo van Fructis, hij staat genoteerd. En nieuwsgierig als ik ben, de Colgate tandpasta staat ook op mijn lijstje.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s