Weekoverzicht

Weekoverzicht #147

Kort werkweekje maar wel de laatste voorlopig, al heb ik nog wel een paar dagen weg gepland in juni naar Limburg 😊 ik neem je weer even mee langs mijn week.

Maandag

Heerlijk nog vrij dus beetje uitgeslapen en vervolgens toerist in eigen land gespeeld en ritje richting Friesland. We kwamen dit op zijn kop huis in aanbouw tegen, grappig maar toch wat zonde van de verloren ruimte lijkt me, haha. We moesten lachen om koeien op de weg die een auto blokkeerde om vervolgens nog geen paar honderd meter verderop een kudde schapen midden op de weg aan te treffen. Gekke Friezen 😊 verder was het bagger weer dus vooral veel vanuit de auto bekeken.

Dinsdag

Ik bel maar eens waar mijn nieuwe auto blijft (1 juni) maar krijg niemand te pakken die me wat kan vertellen ☹ ik krijg er toch een beetje jeuk van maar goed, verder heel druk qua werk en wat gedoe rond een nieuwe medewerker die toch niet blijkt te beschikken over bepaalde vaardigheden waar we duidelijk om hebben gevraagd…..

Woensdag

Ik word verrast door Waterdrop (klik hier voor mijn artikel) met de nieuwe smaak, heerlijk zomers is hij ik denk echt een nieuwe favoriet, vanaf zondag 30 mei pas te koop dus leuk dat ze klanten alvast laten proeven, ze doen dat echt regelmatig en sturen ook kadootjes en verrassingen naar mensen, leuk merk en ik gebruik het al jaren met veel plezier. Ook komen mijn nieuwe toilet tapes binnen iets minder spannend maar ook hierover al eens een artikel geschreven (klik hier).

Donderdag

Nog steeds geen bericht over de auto, dus weer gebeld en krijg weer de belofte dat ik word teruggebeld. Ook probeer ik een afspraak te maken voor de vaccinatie maar ook die site wil niet meewerken. Drukke dag verder qua werk en ik kijk uit naar het weekend. Eindelijk een belletje van de dealer en de nieuwe auto staat woensdag voor me klaar 😊.

Vrijdag

Twee grote meetings vandaag 1 intern voor het werk en 1 voor mensen van boven de 50 die een baan zoeken, een oud-collega die een website voor sollicitatiehulp heeft opgezet geeft een webinar en bel ik in en kijk of ik mensen wat tips kan geven die aan het solliciteren zijn. Merk wel dat wij als ‘global’ bedrijf er wel heel anders mee omgaan als sommige Nederlandse bedrijven, jammer ook dat je 50+ soms zo wordt weggezet alsof je niets meer kan. Mocht er dus iemand dit lezen en die hulp nodig heeft bij het zoeken naar een baan en wat tips kan gebruiken stuur me gerust een mailtje.

Einde van de middag worden mijn luxaflex opgehangen, op de openslaande deuren wilde het eerst niet goed lukken maar na het halen van andere boortjes toch goed gekomen. Heel blij mee, nu kan ik de zon maar vooral de hitte hopelijk beter buiten houden.

Weekend

Na een bezoekje aan de markt haal ik mijn auto even door de wasstraat en vul ik een tas met zooi die uit de auto komt haha je verzamelt ook daar meer dan je denkt. Sopdoek door het huis, wandeling op de hei en dan plof ik in een tuinstoel en lees lekker een paar uur. Op zondag tijd om een eerste terrasje te pakken.

Komende week dus nieuwe auto, uitstrijkje laten maken, corona vaccinatie, nou nou dat is me allemaal toch wel spannend. Ik vertel jullie er volgende week alles over 😉

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Fijn dat je auto toch in aantocht is en eindelijk mooi weer. Naar de oogarts geweest en een kleine vorm van histoplasmose op mijn “goede” oog. Niks aan te doen. Verder staar maar operatie voorlopig niet mogelijk door de lange wachtlijsten. Morgen de sleutel van het nieuwe appartement dus wat afleiding. Ik kon eerst ook geen vaccinatie boeken voor 1963 terwijl ik wel aan de beurt was toen maar 1962 ingevuld en toen kon het wel. Fijne week en geniet van de zon!

  Geliked door 1 persoon

 2. Wij spelen ook steeds toerist in eigen land, we zijn twee weken geleden een midweek naar Limburg geweest; erg mooi, als je ouder wordt bekijk je het toch anders ha ha.
  Gisteren gefietst op de Posbank, ook erg mooi. Hele andere natuur dan hier, mooie verzorgde dorpjes.

  Je luxaflex hangen mooi!

  Naar aanleiding van een review van jouw ga ik nu even Elemis reinigingsbalm bestellen. Ik wil een meer hydraterend product, dus ben benieuwd!

  Succes met je nieuwe auto woensdag!

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat ziet dat eten van Hello Fresh er altijd lekker uit, en alles zo knisperend vers vond ik toen van Marley Spoon. Mooi die luxaflex, dat zal ook schelen met de hitte.
  Gezellig die schaapjes en ander gedierte op de rijweg, in Ierland loopt ook alles los. Mooi dat dat daar nog kan!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s