Opgemaakt

Beauty empties maart 2022

Ga er maar weer even voor zitten want het is me weer gelukt om de doos vol te krijgen. Je ziet alle beauty empties van de afgelopen maand weer voorbij komen. Bij volledige reviews kun je onder het filmpje op de linkjes klikken om deze nog eens te lezen.

Ging er bij jou nog een fijn product op deze maand? Of had je een flinke misser? Leuk als je een comment achter wilt laten.

Annette

Revitaltrax – collageen supplement – klik hier

Pixi rose tonic – klik hier

Tan-luxe serum – klik hier

9 thoughts on “Opgemaakt

 1. Leuk weer. Heb deze maand een flinke misser gehad door een geur van Bvlgari te bestellen die erg lekker leek (zou op L’infusion d’Iris van Prada lijken) maar helaas een absolute misser met lavendel als hoofdtoon althans dat ruik ik. Wel lekker om in te slapen niet als eau de parfum….dom dus en nooit meer doen. Nog lang niet op maar wel heerlijk de nieuwe geur micellair water van Garnier met Vitamine C. Fijne woensdag!

  Geliked door 1 persoon

  • Ik heb dat met Si van Armani, heerlijke geur maar als ik hem draag is hij vies 😁 haha. Ja ik zag de nieuwe Garnier ga ik zeker een keer halen , heb nu de groene-volgens mij met aloe vera die ik ook echt heel lekker 👍🏻

   Like

 2. Wat een ontzettend mooie kleur je trui. Je hebt altijd héle leuke truien aan. De geur mehr van Rituals vind ik ook erg lekker, de lekkerste van Rituals. Ik heb dat tubetje reiniger nog liggen en ik ben benieuwd. Leuk weer om je empties te zien met korte reviews.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat leuk dar wasparfum weer een nieuwe variant heeft. Ik zag dat een kledingwinkel hier in de stad ze verkoopt, binnenkort eens kijken of ze deze nieuwe geur ook hebben!

  Geliked door 1 persoon

 4. Rituals wil ik dit jaar kopen om mezelf een keer te verwennen. Douche schuim ofzo.
  Belle Pierre lippenstift is een mooie kleur. Maar ik zou het zonde vinden wanneer je dit €20,- kostende lippenstift weg zou gooien.Tis glad je kunt het niet rechtstreeks op je lippen doen maar nog wel met een kwastje. Voor als je paar uurtjes weg gaat of gewoon als je thuis bent. Of het voorzichtig omhoog duwen met een tandenstoker. Zo kun je er nog lange tijd van genieten. Conditioner van Matrix kun je een beetje olijfolie in doen, schudden en op zijn kop in een oud kopje doen. Kun je op zo’n manier toch alles leegmaken. Ik heb nog wasparfum dankzij jou gekocht. En dat is nog lang niet op, met elke keer een half dopje. De geur ilang ilang heb ik genoteerd in mijn agenda.
  Knuffel van mij Claudy.

  Geliked door 1 persoon

  • De douche schuim is zalig maar als je je wilt verwennen zou ik voor de bodycream gaan, kun je langer van de geur genieten. Ik knip vaak producten nog kapot als ik de video klaar heb om er nog restjes uit te halen 😁 maar ik laat ze voor de video nog even heel anders wordt het zo’n troep 😂

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s