Weekoverzicht

Weekoverzicht #210

Leuk dat jullie weer even komen kijken bij mijn weekoverzicht 😊Het blijven goed gelezen artikelen al heb ik niet altijd veel te melden. Mijn vakantie komt eraan dus heerlijk aan het aftellen.

Gewerkt

Ik had een naar akkefietje met een medewerker deze week. Vervelend vooral als ze niet willen luisteren en dus echt gewoon geen gelijk hebben. Nou ja, de manager mag het volgende week als ze terug is van vakantie nog een keer proberen. Vrijdag hadden we een lunch-BBQ georganiseerd. Was gezellig en geslaagd. Ik ging nog wat spulletjes halen bij de Action woensdag maar daar waren ze druk met de kerstspullen uitpakken – I kid you not ☹ nog wat servetten en bekers kunnen scoren maar dat was het dan ook wel.

Op donderdag met mijn collega allemaal emmertjes honing van appels voorzien en een kaartje. Dit kregen de medewerkers na afloop van de BBQ. Het is een Joodse traditie om een ‘zoet nieuwjaar’ te wensen dus appels met honing. Leuk en zo leer je nog eens wat.

Als symbool voor een goed jaar worden zoete dingen gegeten. Traditioneel worden stukjes appel met honing gegeten, waarbij de aanwezigen elkaar een ‘oma e toemba’, ‘een goed en zoet jaar’ (als de appel met honing) toewensen, of simpelweg shana tova (‘goed jaar’).

Gratis product

Ik had nog wat bonnetjes van de gratis producten van de Albert Heijn maar kon uiteindelijk alleen deze unstoppables meenemen de rest was er niet. Leuke aktie van de AH maar het feit dat je constant mis grijpt is wel een irritatie-dingetje.

Gekocht

Ik kreeg korting op Philip Kingsley en Charlotte Tilbury dus besloot om van beiden maar wat producten te kopen. Van Philip Kingsley kan ik nu naast de fijne elastizer ook de shampoo en conditioner proberen en ik kocht een back-up van de Healthy glow van Charlotte Tilbury, mijn huidige tube is bijna leeg.

Outfits

Een gevarieerd weekje maar uiteraard met lekker veel kleur. Op maandag de dunne broek in batik-style. Ook de nieuwe flair die ik kocht ging aan. Die moet ik trouwens wel iets korter maken – is net wat te lang – dat doe ik dus gewoon met wat strijkvaseline lekker makkelijk 😉. Op woensdag had ik een spijkerbroek aan maar was het nog bloedheet die ging dus snel weer uit (thuiswerkdag) en een korte broek aan.

Waterstand

Ik moest ook de waterstand weer doorgeven. Had een stuk minder verbruik dan vorig jaar maar er is ook een kind minder in huis sinds mijn dochter samenwoont. Binnenkort gaat ook Timo de deur uit dus gaat het waterverbruik nog verder omlaag.

Gekocht

Mijn nieuwe voorraad Revitaltrax kwam binnen en daar zat een cadeautje bij. Een facescrub, ik ben er niet zo fan maar ga hem wel even proberen. Als het wat is ga ik er wellicht nog een review aan wagen. Revitaltrax heeft naast het collageen ook een grote serie huidverzorgingsproducten. Op mijn blog vind je trouwens een kortingscode bij het artikel (lees hier) mocht je het ook willen bestellen. Ook nam ik de nieuwe L’oreal mascara mee, toch even proberen!

Weekend

Vrijdag was ik dus een flink aantal uur op het werk voor de BBQ dus verder niet veel gedaan behalve het huis gesopt. Op zaterdag naar de markt, had alleen bloemen nodig. Die van vorige week waren precies op dus nu donkerpaarse bloemen meegenomen.

Mijn zoon en zijn vriendin hebben een appartement gevonden waar ze 1 oktober in kunnen. Dus even een emmer gevuld 😊kunnen ze straks aan de slag haha. Ik haalde ook de appels van mijn appelboom. Normaal had ik ze nog even laten hangen maar met mijn vakantie was ik toch bang dat ze dan aangevreten zouden zijn als ik terug ben. Een aantal ‘slechte’ heb ik gelijk in de kliko gegooid maar toch een vergiet vol met mooie grote appels. Ik laat ze nog even liggen en hopelijk dan heerlijke appels. Ze zijn echt groot ook dit jaar. Goede oogst.

Hoe was jullie week?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Leuke afwisselende week had je. Na de hitte het huis gesopt en gisteren ook in Amsterdam. Merk dat ik mij wel laat beïnvloeden door alle narigheid in NL en ook moedeloos wordt van alle zorg die er niet is. Thuiszorg waarbij mijn moeder op de wachtlijst stond is failliet dus kunnen we opnieuw beginnen en onze huisarts is gestopt en dat boel wordt overgenomen door een commercieel bureau. Wilde van de week even gaan maar de assitente vond het niet nodig en verwees mij naar ‘andere’ hulp. Bizar van de kerststpullen zag bij de Hema ook al volop kruidnoten en ander S’klaas snoepgoed. Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ja, erg, die kerstspullen, hou niet van kerst en moet nu maanden tegen die kerstmeuk aankijken in de winkels. Verheug me al op begin januari als het allemaal weer weg is 😉
  Mijn week was wel ok. Verheug me ook op mijn vakantie, alleen deze week en volgende week nog werken.

  Geliked door 1 persoon

 3. Goede oogst! Nog even en je kan in de Betuwe appelbomen gaan planten! 😉 Mijn appelboompje doet dit jaar helemaal niks, ik denk dat er een andere pot omheen moet. Ook mijn hortensia heeft geen bloem gehad.
  Ik ben lang niet meer in de stad geweest… mijn hemel, ik ben helemaal niet in Sinterklaas en helemaal niet in kerststemming. Allemaal zo commercieel tegenwoordig.

  Geliked door 1 persoon

  • Het is inderdaad heel jammer dat die feestdagen zo commercieel zijn en ook al zo lang van tevoren dat je er in December gewoon geen zin meer in hebt 😂. Appels gingen als een malle met dat warme weer had ook de eerste jaren weinig oogst maar nu gaat het steeds goed. Wie weet ga ik nog eens boeren maar ik heb het niet zo op beestjes enzo 😧 wel aaibare maar geen ongedierte zeg maar 😁

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s