Armband

Zilveren armband

Zoals jullie weten ben ik dol op armbandjes. Met name de wat fijne zilveren exemplaren vind ik altijd heel erg leuk. Toen ik dan ook benaderd werd voor een samenwerking met Names4ever was ik gelijk enthousiast.

Ik mocht een mooi zilveren sieraad kiezen en koos voor een armbandje met het infinity teken. Het woord Faith vind ik helemaal bij mij passen. Ik heb vertrouwen/geloof in ons als gezin en vind het heerlijk om dat in zo’n mooi sieraad terug te zien.

Voor een groot deel van ons leven zijn we met zijn drietjes geweest en ik geloof dat dat ons als gezin zeker sterker heeft gemaakt en onze band sterker. Mooi dan ook om dat op deze manier bij me te kunnen dragen. Het armbandje heeft heel subtiel de namen van de kinderen ingegraveerd. Ik vind het erg mooi.

Ik heb best heel lang alleen maar gouden sieraden gedragen maar ik denk sinds een jaar of 10/15 ben ik helemaal over op het zilver. Mijn mooie gouden sieraden liggen dus een beetje te verstoffen in het sieradenkistje. Weg doen vind ik ook zo wat want de meeste hebben toch wel een emotionele waarde.

Mijn dochter is verder niet zo van de sieraden dus die doe ik er ook (nog ) geen plezier mee. Zelf ben ik wel van jongs af aan al dol op sieraden en was mijn eerste ringetje een zilveren met een rood kraaltje/steentje erin. Dat werd later een gouden ring met een bloedkoraal die ik van mijn ouders kreeg. Ook heb ik nog wat andere gouden ringen die ik kocht of kreeg tijdens vakanties of speciale gelegenheden.

zilveren armband

Maar nu dus helemaal zilver. De armbandjes die ik draag zijn zo lichtgewicht dat ik ze ook nooit afdoe. Is ook zo’n gedoe om elke ochtend weer je armbandjes vast te moeten maken. Mijn oorbellen en ring doe ik wel af voor ik naar bed ga. Met oorbellen slapen kan ik echt niet (vroeger wel trouwens).

Wat vind jij van dit sieraad en doe jij s’avonds al je sieraden af?

Annette

14 thoughts on “Armband

  1. Ik draag zelf ook nog alleen maar zilver en ben gek op zulk soort armbandjes. Vind hem erg mooi en vooral de symboliek erachter spreekt me aan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s