Opgemaakt

Beauty empties februari 2022

Ik heb ze weer voor je verzameld, de opgemaakte beauty producten van de afgelopen maand. Ik klink nog niet helemaal als vanouds maar hoop bij een volgende video toch echt wel weer als mijzelf te klinken. Er zitten aardig wat mooie producten tussen deze maand. Veel kijkplezier en laat ook zeker even horen of er bij jou ook nog fijne producten op gingen?

Annette

Revitaltrax -> Klik hier

Garnier Miscellair water -> Klik hier

Elemis Glow primer -> Klik hier

Ahava Shampoo -> Klik hier

EGF serum -> Klik hier

7 thoughts on “Opgemaakt

 1. Nog voordat je begon met vertellen, ik heb ook het idee dat je hals er wat beter uitziet. Veel opgemaakt weer. Het fijnste wat ik opgemaakt heb is de Hangover lipbalm van Too Faced. Koop eigenlijk nooit een rebuy van lipbalm maar nu wel. Kocht deze overigens in de Style Outlet in Amsterdam. En die micelliar water met Aloë Vera is nu 1+1 bij Kruidvat. Fijne dag!

  Geliked door 1 persoon

  • Ja ik zag de aanbieding heb nog een fles staan dus kan nog even vooruit 👍🏻 ik ben helemaal van de lanolips voor mijn lippen die is echt heel fijn maar ik ga eens kijken naar die van too faced. Mooie woensdag Ilona 😁

   Like

 2. Heftige face mist, qua straal dan.. Dat je je ogen niet eruit spuit! Haha, ik moest daar zo om lachen!
  Heerlijk lijken mij die producten van Shiseido, als ik de loterij win koop ik en hele verzorgingslijn ervan.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s