Korres

Wild Rose sleeping facial

Kort voor kerst begon ik met een tube van de Wild Rose sleeping facial van het Griekse merk Korres. Later trof ik ook nog een tube aan in de LookFantastic adventskalender (klik hier) dus kon ik eigenlijk van een volledige hoeveelheid van deze nachtcreme genieten.

Korres Wild Rose

Het eerste tubetje van de Wild Rose kocht ik vorig jaar in een setje samen met een Moisterizer. Die heb ik na de sleeping facials in gebruik genomen. Maar de afgelopen weken heeft de sleeping facial dus op mijn gezicht gezeten voor het slapen gaan.

Over de crème:

De Advanced Repair Sleeping Facial. Deze ‘overnight treatment’ van Korres corrigeert de textuur van de huid en laat deze stralend achter. Door de fluweelachtige textuur smelt de Wild Rose Advanced Repair Sleeping Facial direct in de huid en zorgt voor een intense hydratatie boost en een heldere teint. Olie van Wilde Roos, Vitamine C en Hyaluroncuur verminderen fijne lijntjes en pigmentvlekken en zorgen voor een zachte, gladde en egale gloed om je dag goed mee te beginnen.

Korres Wild Rose

Ik ben geen groot fan van de geur, de rozengeur is vrij sterk aanwezig en daar moet je van houden. Wel is het zo dat je snel aan de geur went en na een paar dagen vind ik het prima maar rozengeur is niet mijn favoriet.

De textuur is vrij dik maar hij trekt heel snel in en laat zich makkelijk verdelen over je huid.Zelf heb ik een normale tot vochtarme huid en die vaart wel bij deze crème. Ik zie wel (weer) dat Alcohol Denat vrij hoog op de ingrediënten lijst staat en dat vind ik jammer want dit is een uitdrogende vorm van alcohol en dus niet zo goed voor je huid. In gebruik merk ik er niets van en kan mijn huid het prima hebben maar toch zou ik het er liever niet in hebben.

Korres Wild Rose

Verder zit hij wel bomvol met fijne oliën en staat parfum bijna helemaal onderaan maar er zit dus wel een beetje van in. Mocht hier gevoelig voor zijn dan is deze crème waarschijnlijk niet geschikt voor jouw huid.

Voor een pot van 40ml betaal je rond de EUR 38,-. Korres is een mooi merk met fijne producten. Ik ga de laatste jaren naar Griekenland op vakantie maar daar is het niet echt goedkoper als bij ons 🙂 maar zie je het uiteraard wel heel veel in de winkeltjes. Zeker eens het proberen waard al zou ik het dan zelf bij de bad/doucheproducten houden.

Heb jij wel eens iets van Korres gebruikt?

Annette

19 thoughts on “Korres

 1. oeh Dubai? Laat het reis verslag maar komen met de foto’s 🙂
  Korres is trouwens wel fijn om te gebruiken.
  Ik hou zelf wel van de geur, maar net al bij Vichy bijvoorbeeld heb ik gemengde gevoelens.
  Voelt luxe, smeert fijn, werkt fijn , maar de ingredienten zijn niet helemaal oké en dan koop ik toch liever weer iets anders.

  Geliked door 1 persoon

  • Er komt zeker een verslagje van Dubai en ik vermoed ook wel een shoplog haha. Tsja die ingredienten blijf ik ook lastig vinden. Ik merk dat ik daardoor bijvoorbeeld The Body Shop vrijwel helemaal skip want die stoppen bijna overal Alcohol Denat in. Voor lichaamsproducten vind ik het niet zo’n probleem maar op mijn gezicht toch liever niet, en er zijn genoeg alternatieven dus ik vind het jammer dat de merken blijven gaan voor de ‘goedkope’ oplossing terwijl wij toch vaak genoeg betalen voor een product.

   Like

 2. Korres ken ik niet maar zo te lezen is het wel een fijn goedje 🙂
  Toevallig komt morgen mijn (reis) verslag van onze vakantie in Griekenland online. En het voelt aan alsof het pas geleden is, mooie herinneringen. Maar het is heel wat langer geleden besefte ik toen ik het opschreef!

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s