Pixi

Pixi Glow Tonic

Al een tijdlang op een wensenlijstje en toen ik naar Londen ging (lees de shoplog) kon ik het dan kopen. De Pixi Glow Tonic. Een exfoliërende tonic voor het gezicht.

Pixi Glow tonic; Pixe Double cleanse

Ik vond de Pixi Glow bij Topshop waar ik ook gelijk de double cleanser meenam die mijn blog-favoriet Caroline Hirons heeft ontwikkeld voor Pixi. Ook daar zal ik een aparte blogpost over schrijven als ik het wat langer in gebruik heb en een goede mening heb kunnen vormen.

Maar eerst de Glow Tonic:

Glow Tonic definieert en verstevigt de huid, verwijdert dode huidcellen en zorgt voor een gezond ogende, frisse uitstraling. Hij bevat aloë vera, ginseng en glycolzuur, is alcoholvrij en geschikt voor alle huidtypen.

Doe voldoende tonic op een wattenschijfje en veeg deze over het gezicht, de nek en het decolleté. Vermijd het gebied rond de ogen. Kan zowel  in de ochtend als in de avond na een cleanser gebruikt worden.

Pixi Glow Tonic

Omdat deze tonic 2x zoveel Glycolzuur bevat dan de eerdere glow tonic die ik van Freedom had geprobeerd (lees hier de review) had ik verwacht dat deze behoorlijk zou prikken in het begin maar totaal nergens last van.

De Pixi Glow Tonic bevat 5% Glycolzuur en die van Freedom slechts 2,5%. Maar geen prikkels dus hij ruikt ook echt heel erg lekker beetje naar van die ‘ouderwetse’ waxkaarsen met zo’n wafelpatroontje je weet vast welke ik bedoel van die okergele kaarsen 🙂 .

Pixi Glow Tonic

Ik gebruik de tonic alleen in de avond nadat ik mijn gezicht uitgebreid heb gereinigd. Ik vind dat altijd zalig om te doen en neem er ook echt de tijd voor. Lekker even tutten in de badkamer met mijn potjes en serums.  Met een wattenschijfje wat tonic aanbrengen en klaar ben je om je verzorging aan te brengen.

Ik gebruik het niet als ik net de microdermabrasie behandeling heb gehad dat zou een beetje te veel van het goede zijn omdat mijn huid dan net helemaal van een huidlaag is ontdaan. Dan sla ik even een dag of 3 over en dan gebruik ik het weer. Het is echt fijn spul en ik vind wel dat mijn huid er echt goed van uitziet. De conditie is gewoon net even fijner en je crèmes en serum trekken gewoon beter in en kunnen goed hun werk doen.

Pixi Glow Tonic

In Nederland kun je de tonic alleen bij Babassu bestellen zie ik maar dan wel in 3 varianten en kun je zelfs een klein flesje bestellen om te proberen. Ik betaalde geloof ik 18 pond voor de fles (grootste maat) en dat is iets goedkoper dan de EUR 23,- van de site maar prima betaalbaar en zeker het proberen waard zou ik zeggen.

Ben jij bekend met de producten van Pixi?

Annette

27 thoughts on “Pixi

 1. Ik ken dat merk van de Styletone en mijn ervaring met die oogschaduw is pretty good. Leuk he om in het buitenland te shoppen. Moest in Londen bij Victoria’s Secret nog aan je denken. Dank voor de tip, want als ik bij jou niet had gelezen dan was ik het weer straal vergeten en dan was ik – eenmaal terug in NL – straalflauw geweest! 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik had er niet eerder van gehoord. Wel ga ik een soortgelijk product van een ander merk testen. Ik kamp alleen – nog steeds – met een huidontsteking dus ik durf het nog even niet aan om een dergelijk product over mijn beschadigde huid aan te brengen. Het klinkt overigens wel heel goed wat je vertelt.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pingback: Pixi | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Plog | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Pixi | Ann Ages Gracefully

 8. Pingback: Pixi Beauty | Ann Ages Gracefully

 9. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

 10. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 11. Pingback: Josh Rosebrook | Ann Ages Gracefully

 12. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

 13. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s