Opgemaakt

Opgemaakte producten februari 2018

Vandaag op de laatste dag van de maand mijn laatste opgemaakt video. Ik laat je zien wat ik heb opgemaakt in de maand februari en als ik volledige reviews heb geschreven vind je deze terug onder de foto in een klikbare link.

Annette

Balea cremedusche;etos cleansing foam;redken no blow dry

Dove Men + Care die heeft Timo opgemaakt, verder maakte ik de Etos Cleansing Foam op, een douche creme van de Balea, een geurkaar van L’Occitane en de No Blow Dry van Redken (klik hier voor de review).

Pixi glow tonic; Ecodenta tandpasta; Clinique chubby mascara; Dr. Pierre Ricaud Collagenes

De tandpasta’s van de Ecodenta zijn prima in orde (klik hier voor de review), Wenkbrauwgel van Essence (klik hier), Clinique Chubby Lash (geen aanrader), Pixi Glow tonic (klik voor de review) en de oogcreme van Dr. Pierre Ricaud (klik hier).

Korres; Bourjois foundation Healthy Mix; Espa; Clarins

De sleeping mask en moisterizer van Korres zijn opgegaan (klik hier), Espa bodyserum (zalig) en de shower gel, Clarins Beauty Flash Balm en een foundation van Bourjois, de Healthy Mix (klik voor de review).

 

13 thoughts on “Opgemaakt

  1. Dat die mascara van Clinique zo tegenviel…Ik denk altijd bij Clinique dat het juist perfect is voor mensen met gevoelige ogen/lenzen. Goed om te weten in ieder geval. Wat heb je lekker lang gedaan met de PIXI glow tonic en Balea white gloss is wel wat om te onthouden 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s