Blog verjaardag

Blog verjaardag

Hieperdepiep want mijn blog bestaat gewoon alweer 3 jaar. Wow, time flies en wat vind ik het nog steeds leuk om te doen. Met veel plezier zorg ik vier keer per week voor een artikel waar ik toch wel mijn ziel en zaligheid instop (en de nodige uurtjes).

Naast een fulltime baan valt dat niet altijd mee en ben ik dan ook behoorlijk gedisciplineerd als het op schrijven, foto’s, achtergrond info zoeken etc. aankomt. Dat moet ook wel want anders is het niet te doen. Zodra het herfst wordt daalt ook mijn humeur omdat ik dan genoodzaakt ben mijn foto’s alleen in het weekend te maken (want geen licht meer als ik thuiskom) en als het dan nog eens een grauw weekend is ben ik verre van blij.

Ann Ages Gracefully

Ik krijg regelmatig leuke mails van bedrijven die mij iets toesturen in ruil voor een artikel. Dat is echt een kroon op het werk maar het moet wel bij mijn blog passen. Goksite’s, seksartikelen of dat soort ‘gekkigheid’ bedank ik dan weer voor en het is ook echt niet zo dat ik overal op in ga. Sommige bedrijven maken het erg bont in ruil voor gratis reclame en als ze dan niet willen dat je vermeldt dat je de producten hebt ontvangen gaat het feest niet door.

Dat mag niet van de reclame code commissie en je zou er zelfs een boete voor kunnen krijgen. Dus ik vermeld het altijd netjes als ik de producten heb ontvangen al doet dat niets af aan mijn mening en ik moet ook zeggen dat de meeste daar ook vrede mee hebben. Nu heb ik het niet echt meegemaakt dat ik een slecht product trof, natuurlijk kan een product niet je smaak zijn of gewoon niet geschikt voor je huid (bijvoorbeeld) maar dat maakt het nog geen slecht product natuurlijk. Gelukkig nergens van in de bulten of vlekken geschoten :).

Blog 3 jaar (2)

Als ik met vakantie ga probeer ik altijd mijn blog gewoon door te laten gaan en jullie van artikelen te voorzien. Dat vergt dan altijd net even wat meer van mijn tijd maar ik vind het ook zonde om lezers te verliezen als je op een artikel zit te wachten en er komt niets. Ik weet dat er veel bloggers zijn die een soort zomerrooster hanteren maar ik wil het liefst gewoon mijn schema aanhouden zoals ik dat nu doe.

3 jaar dus alweer en zoals ik zei met veel plezier. Lief dat jullie (nog) steeds mijn blog bezoeken want de interactie met jullie is natuurlijk een extra stimulans dus een dikke vette Thank You! Inmiddels staan er ruim 500 artikelen online en heb ik ruim 6500 comments ontvangen. Nogmaals Thanks!

Blog 3 jaar (1)

Is er een artikel in die drie jaar die je nog scherp op het vizier hebt staan?

Annette

27 thoughts on “Blog verjaardag

  1. Ann Hartelijk Gefeliciteerd met je blogverjaardag en ik hoop nog veke leuke blogs van jouw te lezen. Ga zo door en het is iedere dag weer leuk om jouw blogs te lezen.
    Groetjes Wendy.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s