Sample Saturday

Goop Glow

Uit de Cult beautybag kwam deze sachet met Glow tonic van het Engelse merk Goop. Het is het beauty merk van Gwyneth Paltrow – je weet wel de dame van de geurkaarsen die ruiken naar haar vagina hahaha. Nee even zonder dollen. Ik hoor heel wisselende geluiden over het merk dus leuk om eens iets te kunnen proberen.

Over het Merk

Het merk is toch een beetje controversieel. Ik noemde hierboven al de vagina-kaars maar zo heeft Gwyneth wel meerdere ideeën die toch op ons ‘normale’ mensen een beetje vreemd overkomen. Maar goed, ze bedoelt het goed en probeert haar producten zo goed als natuurlijk op de markt te brengen. In Nederland is het merk niet heel erg bekend en ik denk ook niet dat dat heel snel zal veranderen. Wij zijn vooral van het doe maar normaal dat is al gek genoeg dus het hele zweverige van dit merk zal niet iedereen aanspreken.

Over het product

Het is een sachet met een glycolzuur. Ik gebruik Glycolzuur al jaren bijvoorbeeld voor een dagelijkse peeling met de Pixi Glow (lees hier de review). Glycolzuur is dus prima voor dagelijks gebruik maar deze heeft een dusdanig hoge dosis fruitzuur dat hij wordt aangeraden om slechts 1x of 2x per week te gebruiken. Als je de prijs straks leest wil je hem vast ook zeker niet vaker gebruiken 😊.

Makkelijk

Het gebruik is simpel. Je reinigt je huid op de gebruikelijke wijze en als je huid goed droog is wrijf je met deze pad over je gezicht (vermijd de ogen) hals en decollete. Dat laat je even goed intrekken en als je huid wat ‘strak’ aanvoelt kun je na ongeveer een kwartier nog een lik crème gebruiken. Dit product gebruik je voor het slapen gaan en laat je dus lekker de hele nacht op je huid.

Het verwijdert dus op een milde wijze dode huidcellen en zorgt voor een mooie glow en stralende teint. Ook zit dit product vol met fruitextracten (van mango, banaan en de gele mombin <- geen idee wat dat is?). Helaas zie ik op de ingrediëntenlijst Alcohol Denat als 3e ingrediënt. Niet oké, en al helemaal niet voor je gezicht. Verder, uiteraard zeg ik dan maar 😊 ook Hyaluronzuur.

Waar te koop en wat kost het?

Niet te betalen dit, ik zeg het maar direct. Je kunt een verpakking kopen met 4 stuks en daar betaal je maar liefst € 46,- voor, een pakje met 12 van deze sachets kost je € 129,-. Lekker skippen en een fles Glow tonic van Pixi kopen. Voor deze absurde prijs had er zeker geen alcohol denat in moeten zitten en vind ik de prijs/pret verhouding totaal uit verhouding. Nee hoor, skippen deze en gewoon dagelijks een glow tonic werkt net zo goed. Maar dat is mijn bescheiden mening. Je koopt het online bij bijvoorbeeld CultBeauty.

Iemand die kaars van Gwyneth heeft of heeft geroken? Ben heel benieuwd omdat hij zo snel was uitverkocht haha. Geloof niet dat dit een merk is waar ik snel bij uit zal komen als ik op zoek ben naar beauty producten. Maar leuk om een keer geprobeerd te hebben.

Annette

4 thoughts on “Sample Saturday

  1. Ha, ha die geurkaars misschien juist daarom zo snel uitverkocht:-) Wat een prijs….Heb jaren geleden een tijdje van die pads gebruikt van Nip + Fab zaten in een pot met 25 o.i.d. Had mijn man uit de UK meegebracht. Erg prettig in gebruikt en bij lange na niet zo duur. Nu ik er aan denk wil ik die wel weer eens bestellen als ze er nog zijn. Gele mombin is een soort pruim qua vruchtvlees. Toen ik au pair was in Israël ruim 35 jaar geleden geproefd maar heb ’t hier nog nooit gezien. Fijn weekend!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s