Unboxing

Caroline Hirons Heroes Kit

Ik had niet gedacht dat het zou lukken toen ik na bestelling te horen kreeg dat ze toch niet naar Nederland konden verzenden. Ik besloot om via de customer service te laten weten dat ze mijn order dan maar moest cancellen. Echter bleek dat ze toch een vervoerder hadden gevonden en kwam de kit dus toch mijn kant op. Helemaal blij met deze mooie producten. Van een aantal vind je al een review op Ann Ages Gracefully, bijvoorbeeld van de Pixi Glow Tonic – Klik hier, en de Oskia Bedtime boost – Klik hier.

Ik ben inmiddels begonnen aan de pot met Blue cocoon, een bijzonder product maar wat een zaligheid, uiteraard volgt er een review als ik wat langer heb kunnen testen.

Annette

10 thoughts on “Unboxing

 1. Wat een goede deal en zalige producten. Ik durfde het niet aan mijn vorige kit is nooit aangekomen (volgens de vervoerder wel) en heb dus ook nooit mijn geld teruggekregen. Lastig hoor met die Brexit bestelde voor Ed voor Kerst iets in the UK maar ligt nu nog bij de douane…..

  Geliked door 1 persoon

  • Heb je contact gehad daarover met het customer service team? Zij kunnen dit laten onderzoeken. Zij kunnen dan de GPS gegevens van de aflevering opvragen en eventueel de handtekening voor ontvangst verifiëren? Haar customer service team is heel goed en nauwkeurig moet ik zeggen. Wat enorm zonde Ilona dat is echt balen. En ja, ik wilde voor de kerst iets sturen naar mijn (ex) collega’s in de UK maar heb het nu aan een collega meegegeven die in januari die kant op gaat. Dorst het niet te versturen en de papierhandel ervoor was niet te doen….

   Like

   • Ja dat heb ik uiteraard gedaan de customer service was erg aardig en behulpzaam. Er is voor getekend en afgegeven op mijn adres maar ergens tussen nr. 1 en nr. 46 dat was onduidelijk en niet leesbaar. Als handtekening was er een kruisje gezet….heb het maar opgegeven.

    Like

 2. Mooie box en wat een geluk dat je hem nog kreeg! Ik kijk al uit naar je reviews, vooral naar die balm die zo duur is. Benieuwd of jij ’s morgens ook wakker wordt met een zijdezachte huid… 🙂

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s