Pixi

Pixi by Petra – Oogschaduw palettes

Op mijn verjaardag werd ik verrast door Pixi met een prachtig pakket. In de mooie roze doos (waar ik helaas geen bestemming voor heb gevonden dus toch maar met pijn in mijn hart weggedaan) zaten twee van hun nieuwste palettes en een doosje (ideaal voor mijn zonnebril of reservebril 😉 ) met drie make-up kwasten.

Pixilove

De afgelopen weken heb ik de palettes er regelmatig bij gepakt dus vandaag de review. Ik ben groot fan van de producten van Pixi, ik heb de Glow Tonic inmiddels al een paar jaar in gebruik en gebruik ik bijna dagelijks. Ook zal ik binnenkort een artikel maken over de Rose, Retinol en Milk tonic die ook heel fijn zijn.

Pixi by Petra

Maar goed, de oogschaduw palettes daar draait het deze keer om. Ondanks dat de palettes wel wat overeenkomsten vertonen zitten er toch echt allemaal verschillende tinten in. Geen uitgesproken kleuren –ben ik ook totaal niet van- maar goed draagbare kleuren in allerlei aardetinten. Come to mamma!  Het eerste palette heet Reflex Light en het andere palette Natural Beauty.

Pixi by Petra eyeshadow

Reflex Light heeft 12 behoorlijke pans met oogschaduw. Het palette is ongeveer zo groot als mijn hand en hier doe je echt jaren en jaren mee. Dit palette heeft allemaal oogschaduws met een shimmer erin. Wij ‘oudere’ dames kunnen dat prima hebben, waar je voor op moet passen zijn glitters maar gelukkig kom je dat niet veel meer tegen. Het palette heeft een goede variatie van lichtere en donkere kleuren allemaal een beetje in de bruin/roze varianten. Deze shimmer variant gebruik ik graag op mijn bewegend ooglid.

Reflex Light pixi by petra       Reflex Light Pixi by Petra

Het Natural Beauty palette heeft ook matte oogschaduws ook weer in bruin/roze variaties. De matte oogschaduw gebruik ik graag in mijn arcadeboog en de donkere kleurtjes zijn ideaal om ook onder je oog een beetje kleur aan te brengen (bijvoorbeeld ter vervanging van een oogpotlood) Het zijn alle twee heerlijke palettes voor dagelijks gebruik. Met een oogschaduw primer blijven ze de gehele dag goed zitten. Op werkdagen breng ik mijn make-up aan om 6:30 in de ochtend en gaat het er rond 19:30 weer af. Het zit er nog prima op rond die tijd.

Natural Beauty Pixi by Petra     Natural Beauty Pixi by Petra

Als ik moest kiezen ga ik voor de Natural Beauty omdat die net even wat meer variatie biedt. Heerlijke palettes wellicht niet heel spannend maar goede kwaliteit, geen fall-out, goede pigmentatie en ik vind ze zeker waar voor hun geld. Ze kosten 24 Engelse Pond. Ik zie ze niet te koop in Nederland vooralsnog maar online goed te vinden en te koop. Er is nu wel een tijdelijke pop-up store in de 9 straatjes wellicht dat deze de palettes heeft?

Pixi oogschaduw (4)   Pixi oogschaduws (1)    Pixi oogschaduws (3)     Pixi oogschaduws (2)

Wat vind jij van deze palettes?

Annette

*Ik ontving deze palettes ter review*

12 thoughts on “Pixi

 1. Erg mooi vooral de lichte grijstinten. Ik gebruik eigenlijk nooit oogschaduw. Ik zag dat die pop up maar tot en met 31-03-2019 is in de Huidenstraat in Amsterdam. Ik zou wel eens professioneel opgemaakt willen worden met deze tinten om inspiratie op te doen. Fijne dag!

  Geliked door 1 persoon

  • Ik ben ook pas weer sinds een paar jaar oogschaduw gaan gebruiken, had het ook nooit op 🙂 het is best leuk om je eens door een professional op te laten maken al vind ik vaak wel dat het er dan wat ‘zwaar’ uitziet, ik houd het zelf liever lekker subtiel. Fijn weekend alvast!

   Like

 2. Vraagje: Is die glowtonic overigens te vergelijken met de clarifying lotion van Clinique of weet je dat niet. Ik gebruik Clinique al jaren maar wil weer eens iets anders.

  Geliked door 1 persoon

 3. Oh, wauw! Wat een mooie palettes. Ik vind ze eigenlijk allemaal mooi. Die met die grijstinten vind ik bovendien ook best uniek. Ik ben zelf ook fan van Pixi dus hier ben ik best benieuwd naar!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s