Josh Rosebrook

Josh Rosebrook – Daily Acid toner

Het product dat ik voor je review deze keer komt ook uit de Caroline Hirons kit. Het is een merk dat niet in Nederland te koop is (voor zover ik kan nagaan) maar makkelijk online te bestellen. Het product verwijderd op een milde manier je dagelijkse dode huidcellen.

Over het merk;

Ik lees het volgende online over dit merk. Zelf heb ik al eens eerder een heerlijke crème gebruikt maar de review niet gepost, wellicht dat ik dat nog wel eens doe. Ik had ook uit een eerdere kit een face mist, die was in gebruik heel fijn maar de geur vond ik helaas geen succes.

Het is niet moeilijk te begrijpen waarom zoveel LA-sterren zijn gevallen voor de weelderige, volledig natuurlijke lijn van huid- en haarredders van Josh. Rosebrook maakte gebruik van de beste gecertificeerde biologische, biologische en in het wild vervaardigde ingrediënten en creëerde aanvankelijk producten voor eigen gebruik – zonder de bedoeling ze te verkopen – maar wonderbaarlijke resultaten brachten hem ertoe zijn assortiment met de wereld te delen. Met een focus op werkzaamheid en zuiverheid, werkt Rosebrook nu met een team waaronder een toonaangevende fytochemicus en een kruidkundige om zijn formules te bedenken, testen en perfectioneren. Hij zegt: “de zuiverheid zorgt voor exponentiële voordelen omdat de ingrediënten niet worden geremd door sporen van gifstoffen, herbiciden, pesticiden, niets...”

Over het product;

Zoals ik in de introductie al schreef is dit een exfoliërende toner als ‘extra’ zorgt het ook voor een verhelderende huid en heeft het verstevigende eigenschappen die de beschadigde huid zichtbaar verbetert, roodheid vermindert en de huidtextuur verbetert.

Je brengt het makkelijk aan door wat product op een wattenschijfje te sprenkelen en over je gezicht te halen – uiteraard na het reinigen van je huid en voordat je andere verzorging aanbrengt.

Ik lees ook nog dit;

Daily Acid Toner brengt ware innovatie voort in effectieve zuurtoning voor alle huidtypes. Met een unieke combinatie van pyrodruivenzuur, appelzuur, citroenzuur en glycolzuur die op verschillende diepten en snelheden presteren, waardoor het unieke zuurprofiel met succes kan werken voor een breed scala aan huidtypes en -omstandigheden. De Daily Acid Toner is een krachtige basis van hydraterend, micronutriëntendicht aloë-sap, verjongende in-house gemaakte extracten van hele planten, rijke kleimineralen en klinisch bewezen regenererende aminozuren en rode en bruine algen.

Mijn mening

Prima product, met zijn EUR 39,- wel wat aan de prijzige kant en als ik heel eerlijk ben vind ik de Pixi Glow tonic net even iets fijner. Het product heeft een citrusachtige geur maar dat vervliegt eigenlijk snel na het opbrengen. Ik heb het product met veel plezier opgemaakt maar zou zelf dus voor de Pixi gaan als ik niet nog 2 andere soortgelijke producten had staan haha die ga ik eerst opmaken.

Gebruik jij iets om elke dag de dode huidcellen te verwijderen van je gezicht?

Annette

6 thoughts on “Josh Rosebrook

 1. Wat een fijne duidelijke uitgebreide review weer Annette! Klinkt als een fijn product maar inderdaad iets aan de prijzige kant. Ik gebruik afwisselend The Ordinary Glycolic Acid toning Solution en de Multi Acid peeling Solution van Revolution. Allebei fijn maar the Ordinary heeft een vervelende verpakking daar moet je zelf het “tuutje” afknippen en sluit dan af met een klein dopje. Van Pixi heb ik ooit een travel size gebruikt ook heel fijn. Kreeg laatst ergens een sample bij van Eveline cosmetics die hebben ook zoiets én fijn geprijsd. Fijn weekend alvast (geniet jij ook zo van de Adventsthee? Alleen niet dol op rooibos.

  Geliked door 1 persoon

  • Dank je Ilona, ja echt leuk de thee adventskalender en heerlijke thee allemaal tot nu toe. De gemberthee zijn wel vrij pittig vind ik maar heel lekker. Ik vind Rooibos ook wel lekker, ben vaak wat minder van de groene thee maar die er tot nu toe inzitten vind ik allemaal heel smakelijk 🙂

   Like

 2. Klinkt als een fijn product maar zoals je al zegt een beetje aan de prijzige kant ik zelf zou en kan het niet altijd uitgeven eigenlijk gebruik ik dit niet zou ik wel moeten doen

  Geliked door 1 persoon

  • Het kan echt een behoorlijk verschil maken als je dit dagelijks doet, je huid zal je dankbaar zijn. Gelukkig zijn er ook budget-vriendelijke alternatieven. Die van Revolution is bijvoorbeeld ook heel fijn in gebruik. Ik ben er nu 1 van REN aan het uitproberen.

   Like

 3. Ik heb nu een toner van L’Oreal en die haalt ook de dode huidcellen weg. Werkt heel goed. Ik weet de prijs niet, heb het nog niet opgezocht maar als die onder de 20 euro is dan koop ik hem waarschijnlijk vaker. Goed spul!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s