Shoplog (Londen)

Londen shoplog

Zaten jullie er al met smacht op te wachten? Ga er maar even goed voor zitten dan. Ik heb nog steeds zere voeten hahaha maar wat hebben we het weer heerlijk gehad. Het zag ernaar uit dat het weer ons in de steek zou laten maar we hebben het droog gehouden overdag en heel wat stappen gezet.

We vertrokken woensdag einde van de middag naar Heatrow en vandaar gingen we met de metro naar ons hotel. Dat lag aan Russel’s Square echt wel bijna in het hart van het centrum. De metro is echt een ideaal vervoersmiddel in Londen. Met je Oystercard (OV chip) stap je in en uit waar je wilt en is het voor toeristen een goedkope manier om je te verplaatsen.

Londen shoplog

We waren tandpasta vergeten dus aangekomen bij ons hotel besloten we een restaurantje te zoeken en een winkeltje waar we een tandpasta konden scoren. We kwamen een Superdrug tegen (heerlijke winkel) en daar was alle make-up 3 halen 2 betalen. Tsja, gelijk maar even een lakje van Barry M. gescoord en een wenkbrauwgel (de mijne was op en bij de Kruidvat 1+1 gratis waren ze allemaal weg 😦 ) en Isabelle nam een concealer van collection mee. Uiteraard kochten we ook even een mini tandpasta.

Barry M nagellak Rimmel

De volgende dag was Oxford aan de beurt. Of liever gezegd Bondstreet want we wilden naar de Victoria Secret. We waren er denk ik rond 11 uur en liepen om 1 uur weer naar buiten hahaha echt waar. Het is een grote winkel 4 verdiepingen en uiteraard lieten we even de boobies meten (ik mocht weer een cupmaat groter, geloofde er niets van liet nog een keer meten maar was echt waar hahaha). Ik heb het al eerder gezegd maar het is daar zo fijn winkelen. De service is echt heel goed. We hadden een grote kleedkamer voor ons tweetjes kregen een hele rits pas-bh’s mee en het feest was compleet. Je kiest welke je fijn en mooi vind zitten dat zetten ze dan op een kaartje en dan kun je los in de winkel.

Victoria Secret

Ik kocht 3 t-shirt bh’s in drie toffe kleurtjes. Beetje lavendel kleur, poeder of oud-roze en een groene. Deze bh’s heb ik al eerder gekocht en die zitten perfect en ook met wassen (ik mieter ze gewoon op 30 graden in de machine) blijven ze heel goed. Uit de ‘dream’ collectie nam ik nog een mooie witte mee met kant. Isabelle kocht ook 2 bh’s en wat slipjes.

Victoria Secret

Bij Topshop zag ik de producten van Pixi die op mijn verlanglijstje stonden. De Pixi glow tonic met 5% glycocyl zuur (ik reviewde al eens de dupe van Revolution – klik hier). Ook wilde ik heel graag de double cleanser van Pixi in samenwerking met Caroline Hirons. Caroline is een Engelse blogster met een passie voor skincare. Ik vind haar heel tof en heeft altijd heerlijke no nonsense reviews. Ik houd er van. En ik geloof haar altijd als ze zegt dat een product top is of juist niet. Klik hier voor haar blog.

Pixi Glow tonic; Pixe Double cleanse

Bij de Lush winkel kochten we deze bubble bar omdat we van plan waren onze zere voetjes met een lekker bad te verwennen. Maar eenmaal terug in het hotel waren we zo moe dat we een snelle douche namen en in bed doken.

Lush windmill bubblebar

Op vrijdag gingen we naar Westfield. Dat is echt een aanrader als je lekker wilt shoppen. Ik vind Westfield een stuk fijner als Oxford street. Minder druk, prachtige winkels, lekkere eettentjes en niet onbelangrijk schone toiletten hahaha. Echt, doe mij maar Westfield en laat Oxford volgende keer voor wat het is. Ook hier vind je de Victoria Secret maar die is niet zo groot als die in Bondstreet maar evengoed fijne keus.

The White company Orange Grove

Bij de White company keek ik even bij de geurkaarsen. Ik heb daar al 2 keer eerder een geurkaars gehaald (lees hier) en ze zijn goddelijk maar ook heel duur. Dus ik zei tegen Isabelle deze keer niet hoor, hahaha maar ja, ik ging toch voor de bijl voor deze heerlijke kaars met sinaasappel en bergamot. Hmmm wat een heerlijkheid en je doet er heel lang mee. Ik ben ook echt zuinig met deze kaarsen.

Qua kleding kocht ik twee items. Apricot is echt een hele leuke winkel waar ik altijd wel goed kan slagen. Ik pastte een paar dingen maar kocht uiteindelijk alleen deze spijkerblouse. Hij is niet van denim maar van een hele fijne lichte stof en hij was nog in de aanbieding ook, kassa!

Op Oxford street had ik nog wel dit lange vest gekocht. Hij heeft een capuchon is half lang (tot bijna bij mijn knieen) en gehaakt van wit katoen. Echt leuk en ik draag veel en vaak vesten dus ik zal deze zeker vaak dragen. Ik zal een keer een aan foto op Instagram posten als ik hem draag.

Topshop

Tot slot dan nog deze handtas. Beauty!!! Al zeg ik het zelf 🙂 in een prachtige taupe/oud-roze kleur. Ik had deze bij de Topshop gezien maar nog niet gekocht (nog even verder kijken….) Uiteindelijk toch terug gegaan om hem te halen.

Ook Isabelle is goed geslaagd tijdens onze shopping trip. Zij kocht naast haar Victoria Secret aankoopjes 2 tassen (1 voor haarzelf en 1 voor haar vriendin) 2 t-shirts en een zonnebril. We hebben weer genoten van ons uitstapje en kunnen op een geslaagde trip terugkijken.

Op zaterdagmiddag vlogen we terug. In de ochtend hadden we nog even tijd dus wilden we de metro naar Oxford nog even pakken. Niet te doen zo druk als het toen was, ik werd er helemaal naar van. Als haringen in een ton en ook op Oxford was het knetterdruk. We zijn dus snel weer weg gegaan. Hebben toen nog even in de lobby van het hotel gezeten om even bij te komen en toen op het gemakkie naar de luchthaven.

Als je dus naar Londen gaat zou ik zeker aanraden om door de week te gaan en niet in het weekend. Nu was het ook Mei-vakantie natuurlijk maar het was op de zaterdag echt 2x zo druk als de andere dagen. Ik krijg het zelf altijd een beetje benauwd als het zo vol is, ik heb liever een beetje ruimte.

Wat vind je van mijn aankopen?

Annette

30 thoughts on “Shoplog (Londen)

 1. Ja, hartstikke leuke shoplog! Mooie BH’s zijn dat enne…big boobies plots? Hahahaha, beter dan plots minder volume lijkt mij 😉
  Die tas is zeker een beauty en een goede tip qua shoppingadres!

  Geliked door 1 persoon

  • ja joh, ze zegt D-cup ik lachen nee hoor (ik denk altijd bescheiden B-cupje) maar het paste toch echt pffff zullen de hormone wel zijn al moet ik zeggen dat als ik mezelf bloot zie ik nog steeds niet aan zo’n cup denk hahaha maar hey, mijn ego is weer even geboost 🙂

   Geliked door 1 persoon

 2. Mijn tatties zijn platties 😜 Door het sporten verbrand ik daar ook vet! Maar goed, de bh’s zijn wel mooi casual. En ik ben verliefd op je blouse en tas! Beauty! Ik wil het, wil het, wil het.

  Geliked door 1 persoon

 3. Je bent inderdaad goed geslaagd zo te zien en die tas is zeker een beauty! Nu heb ik ook zin om te shoppen in Londen haha. De laatste keer dat ik er was was net voor kerst 2 jaar geleden. Toen was het ook zooooo druk. Wij zijn toen ook naar Westfield geweest, want dat was veel beter te doen dan Oxford Street.

  Geliked door 1 persoon

 4. Heerlijk artikel om te lezen. Als ik in England ben de volgende keer hopelijk dat ik de kans krijg om Superdrug te bezoeken. Ik was zelf ook net terug van Frankrijk en geniet daar ook enorm van het winkelen.

  Geliked door 1 persoon

 5. Love it! Zat met smart te wachten op deze blog. Ik vlieg volgende week en wil ook erg graag naar VS, maar heb ook traumatische ervaringen met Oxford. Weet nog dat ik echt claustrofobische neigingen had, zo erg was het! Wat een superleuke spullen heb je gescoord! Nu heb ik helemaal zin om heen te gaan!

  Geliked door 1 persoon

 6. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Nagels #40 | Ann Ages Gracefully

 8. Pingback: Pixi | Ann Ages Gracefully

 9. Pingback: Nagels #41 | Ann Ages Gracefully

 10. Pingback: Opgemaakt #32 | Ann Ages Gracefully

 11. Pingback: Pixi | Ann Ages Gracefully

 12. Pingback: Nagels #45 | Ann Ages Gracefully

 13. Pingback: Victoria Secret | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s