Unboxing

Beautybox Februari 2022

Iets later dan gebruikelijk maar ik laat je weer zien wat er in de beautybox van LookFantastic zit van februari. Het thema deze maand is self-love – ik had eerlijk gezegd een valentijn thema verwacht maar dikke prima dit ook. Het gaat tenslotte om de inhoud en ik moet zeggen die is weer prima in orde.

Deze maand 7 producten, van een blush tot aan een voetmasker. Kijk je mee wat erin zit? Van de Pixi glow kun je al review vinden op mijn blog -> Klik hier

Annette

6 thoughts on “Unboxing

 1. Naarmate je langer praat wordt je stem wel beter:-) Leuk shawltje! Leuke box weer met bruikbare inhoud. Gebruik zel wel soms de handmaskers van de Action die zijn maar 0,85 ofzo. Voor voeten is er ook zoiets. Fijne dag!

  Geliked door 1 persoon

 2. Benieuwd naar het oogserum! Dermalogic komt als het goed is deze week ook met een nieuw oogproduct, wat goed is voor onze leeftijd 😅. Ik wil echt geen vochtwallen, dus ik smeer en probeer: tot nu gaat het goed 😊

  Sterkte met je keel!

  Geliked door 1 persoon

 3. Dr. Botanicals is een fijn merk en die tube ziet er ook heel leuk uit! Zo een voetenmasker lijkt mij best lekker maar een crème in de tube vind ik net zo prima. Vaak zit er wat verkoelends in, dat is in de zomer vaak wel lekker. Prima box weer en sterkte met je keel.. schuurpapier gevoel, ik herken dat wel…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s