Opgemaakt

Beauty empties Maart 2021

De maand is zo goed als afgelopen dus is het tijd om je te laten zien welke producten ik heb opgemaakt in de afgelopen maand. Er zitten weer een paar toppers bij maar ook een paar flinke missers. Onder de video vind je de foto met linkjes naar de volledige artikelen mocht je die er nog eens op na willen lezen.

Annette

Pixi Glow tonic – Klik hier

Tan-Luxe Glow serum – klik hier

Etos oogschaduw primer – klik hier

Anastasia Beverly Hills mascara – klik hier

Deodorant – klik hier

8 thoughts on “Opgemaakt

 1. Leuk dat je dat collageenproduct mag testen ben benieuwd. Heb van die wasbare dingen van de Action die zijn wel doorgestikt maar ik vond het toch veel “gedoe” alleen water vond ik niet prettig en doordat ze vrij dik zijn heb je veel product nodig. Overigens waren ze niet duur iets van 10 voor Euro 2,00. Waren van de week in Nijmegen op bezoek bij iemand en dachten ff de grens over te gaan voor benzine en een DM bezoekje maar ze waren streng aan het controleren bij de grens.

  Geliked door 1 persoon

 2. Haha, dat gezicht wat je trekt bij die wattenschijfjes … “ik dacht, als ik ze gewassen gaat het vast beter” … Onhandige dingen dus.
  Wat ben ik benieuwd naar het collageenpoeder. Maak je voor en na foto’s van je fijne lijntjes? Als het echt werkt dan koop ik het vast ook. In 14 dagen al een verbetering dat vind ik nogal wat, dus zeker nieuwsgierig!

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik ben afgelopen woensdag in een DM filiaal geweest en heb weer flink kunnen inkopen. Haarkleuring voor mijn zus (zij gebruikt het eigen merk en dit was in de aanbieding voor 1,25!) en lekkere douchegels en gezichtsmaskertjes voor mijn schoondochter. Alles is stukken goedkoper en meer keuze dan in Nederland.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s