Plog

Plog #26

Heerlijk, even een weekje vrij, ben er zo aan toe en ga er heel hard van genieten. Maar eerst nog even met jullie mijn afgelopen week doornemen.

Plog-26-12.jpg

Toen ik maandag op het werk aankwam was onze showroom zo goed als klaar en was er door IT hard gewerkt om alle werkplekken helemaal klaar te maken. De showroom is nu nog leeg maar als de producten er zijn laat ik het uiteraard weer aan jullie zien.

Bij thuiskomst zat ik goed en wel lekker op de bank of kwam om 8 uur de postbezorger nog met een prachtig pakket van Pixi. Wat een verwennerij om zo’n enorme fles Pixi glow tonic (lees hier de review) te mogen ontvangen die ook nog eens voorzien is van mijn naam. Ik stond te stuiteren zo blij was ik.

Mijn kleding was de hele week lekker kleurrijk maar ook nog wel veel spijkerbroek. Ik was nog druk met alle werklui die de laatste dingen kwamen doen helpen met uitpakken van meubels, opruimen en tussendoor gewoon nog je werk doen haha. Vrijdag droeg ik een nieuw pak dat ik in de opruiming kocht bij Bonprix (totaal 32,-).

Kleding plog 26

Bijna alle meubelen van kantoor bleken toch nog op tijd geleverd, maandag komen er nog wat stoelen en zitzakken en dan is het echt klaar. Onze lunchtafel is een echte blikvanger geworden. Tof en gezellig met zijn allen eten aan deze lange tafel.

Plog 26 (8)

Dinsdagavond was er weer een pakje van de ‘kerstman’. Deze keer van de lieve PR dames van Vichy, ik kreeg de heerlijke vitamine C booster (klik hier voor de review) die komt wel goed van pas met deze drukke dagen. Heerlijk cosy socks zaten er ook bij en die zijn me toch heerlijk warm gevoerd van binnen, zalig, ik heb ze al een paar keer in de avond aangehad van de week 🙂

Zaterdag ben ik weer naar de markt geweest voor bloemen en kaas. Daarna naar de schoonheidsspecialiste waar ik een zalige Collageen booster behandeling kreeg. Met een heerlijk warme lamp op mijn snuitje, echt genieten. Daarna stortte ik mij in het supermarkt geweld en kocht alvast de meeste boodschappen voor de kerst.

La Roche-Posay

En gewoon weer een kadootje, deze keer van La Roche-Posay  die mijn verwenden met hun nieuwste product de Hyalu B5 Serum dat vanaf januari in de verkoop gaat. Ik ga hem voor je testen en uiteraard een review over schrijven. Dank ook hier aan de lieve dames van de PR.

Echt een bofkont dus deze week met al die heerlijke en onverwachte kado’s (dat zijn altijd de leukste nietwaar?!) Komende week dus heerlijk vrij, ik heb geen plannen ga gewoon lekker uitrusten en een beetje thuis rommelen. Tweede kerstdag krijg ik eters dus dan pak ik weer goed uit. Heb jij plannen voor de feestdagen?

Annette

10 thoughts on “Plog

  1. Ah wat leuk ‘Annette’s glow tonic’. Ik kan dat ook heel erg waarderen va die persoonlijke cadeautjes. Wat een mooi zwart/wit pak draag je trouwens op een van de foto’s!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s