Opgemaakt #26

Opgemaakt December 2016

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Ik wens iedereen heel veel liefde en gezondheid voor 2017 en een hoop fijne blogjes natuurlijk :). Ik laat je zien wat er aan producten opging in de laatste maand van het jaar. December 2016 dus. Je kunt kiezen voor het filmpje met korte reviews of de foto’s met linkjes naar de volledige reviews als die er zijn. Veel kijkplezier in elk geval.

Ikea Joik Greenleaf geurkaarsen

Als eerste de geurkaarsen die er op gebrand werden. De grote pot is van de Ikea, het blikje van Greenleaf en de glaasjes zijn de kaarsen van Joik (klik voor volledige review).

opgemaakt-dec-2016-4

Van Herbal Essence (sorry op zijn kop, niet gezien hahaha) een heerlijke shampoo, een douchecrème van de Balea (altijd goed) en de heerlijke conditioner van de Nivea Repair lijn (klik voor volledige review).

Garnier Rituals Vichy ROC

Uiteraard zeg ik bijna de Garnier micellair water (klik voor volledige review), Isabelle maakte een Rituals douchefoam op. De gezichtsreiniger van Vichy (klik voor de volledige review) en een dagcrème van ROC (klik voor volledige review).

Dr. Pierre Ricaud Hyaluride concealer Rene Furterer Labello Roger & Gallet

Droge olie van Rene Furterer (klik voor de review), een Labello classic, de fijne concealer van Dr. Pierre Ricaud (klik hier) en het serum uit de Hyalurides lijn (klik hier). Ook het fijne tubetje douchegel van Roger & Gallet dat uit de adventskalender kwam (klik hier).

Superlash, Nuxe, Essence primer, Peter Thomas Roth

Een whitening tandpasta van de Dontodent, een oogschaduw primer van de Essence (klik hier), het wimperserum van Super Lash (klik hier), Nuxe dagcrème en droge olie (klik hier), wenkbrauwgel van Chella (klik hier).

Wat lekker veel he?! Dat ruimt lekker op. Ging er bij jou veel op in de laatste maand van het jaar?

Annette

12 thoughts on “Opgemaakt #26

  1. Deze maand zijn wat douche gels en shampoo’s op gegaan. zo ook verstevigende foam voor mijn haar. En een glijmiddel op waterbasis, ja, je leest het goed 🙂 Die heb ik nodig voor cosmetische doeleinden, namelijk mijn NuFace apparaatje.

    Like

  2. Nog een gelukkig nieuwjaar! En wat heb je veel opgemaakt. De conditioner van Nivea klinkt als een aanrader; mijn haar klit ook snel en soms sta ik voor mijn gevoel wel een half uur te kammen (is niet zo maar alsnog haha), dus wie weet kan dit helpen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s